2024. április 28. - Valéria

Stohl András apa lesz

Valóra vált Stohl András vágya: nemsokára újabb gyermeke születik. Kedvese pocakja már gömbölyödik, még idén világra hozza a kisbabáját. Buci háromgyermekes apuka lesz, ahogy ezt tavaly egy jósnő megjövendölte.
2008. május 7. szerda 13:07 - Hírextra

A Nemzeti Színház színésze több mint három éve él együtt táncosnő kedvesével, Anikóval, akivel a színházban ismerkedett meg. Teljes köztük a harmónia, s boldogságukat még teljesebbé teszi, hogy hamarosan kisbabájuk születik. Bár a negyvenegy éves színész-műsorvezető óvja magánéletét a nyilvánosságtól, néhány hónapja büszkén beszélt arról, hogy gyermeket szeretnének. Tavaly júliusban ugyanis az RTL Klub Reggeli műsorában egy jósnő megjövendölte Bucinak, hogy a következő évben újabb gyermeke születik. A színész megdöbbent, mert a jövendölés találkozott legtitkosabb vágyával.

- Egyáltalán nem tiltakoznánk, sőt, nagyon örülnénk, ha jönne a baba. Szeretnénk gyermeket Anikóval, elárulom, az egyéves tervünkben szerepel a dolog - nyilatkozta akkor Stohl András.

A műsorvezető álma valóra vált, a jóslat beteljesedett, Anikó ugyanis babát vár, állítólag a negyedik-ötödik hónapban van, a pocakja most kezd igazán gömbölyödni. Buci ezzel háromgyermekes apuka lesz, korábbi kapcsolatából ugyanis már született két gyönyörű lánya: a most 15 éves Luca és a 11 éves Rebeka.


A műsorvezető párját, Anikót hamar elfogadták Buci lányai, rendszeresen közös programokat szerveznek, a nagyobbik gyermek, Luca táncos szeretne lenni, mint édesapja kedvese, Anikó.

Az örömhírt Buci nem cáfolta, de nem is erősítette meg.

- Köszönöm a gratulációt, de a magánéletemről nem szeretnék nyialtkozni.

Forrás: Netbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását