2024. május 2. - Zsigmond

Lopott Volga az ócskavasban

A moszkvai Andrej Popovtól ellopták frissen vásárolt öreg Volgáját, s ez egy igen jellegzetes moszkvai történet kezdete lett.
2008. április 25. péntek 08:33 - Hírextra
Andrej az előző tulajdonostól éppen megvette az öreg autót, és elment vele elintézni a formaságokat, a kocsit addig a Lokomotiv stadion parkolójában hagyva.

Mire Andrej néhány óra múltán visszaért, a kocsi már nem volt ott. Gyorsan megnézte a parkoló biztonsági kameráinak felvételét, s látta, hogy a Volgát egy autóvontató kocsival vitték el.

Kis töprengés után a közeli ócskavas-telepekre indult, mivel úgy gondolta, eladni nehéz lehet a kopott verdát. És lám, az egyik telepen megtalálta. De nem akarták átadni neki az autót, mondván, hogy kifizették, s nem az ő dolguk, ki kitől mit lopott.

Andrej az utcára rohant segítségért, és szerencsére jött egy rendőrautó. A rendőrök a rendőrségre küldték a károsultat, ők maguk meg a biztonsági videókat nézték meg. A felvételek megnézése után az utcán véletlenül meglátták a Volga elkötésében közreműködő vontatót, és faggatni kezdték. A kocsi vezetője elmondta, hogy egy ismeretlen kérte meg, vinné el a vén kocsit az ócskavas-telepre, és eszébe jutott, hogy az illetőnek megvan a telefonszáma. Ezután könnyen megtalálták a tolvajt, a 26 éves, moszkvai Kirill Zajcevet.

Zajcev csupán egy kis berúgásnyi pénzhez akart jutni, és az ócska kocsi jó zsákmánynak látszott. Kapott érte 5000 rubelt, ebből 1500 rubelt a vontatósnak adott, a többit elitta.

A Komszomolszkaja Pravda című lap beszámolója szerint Kirillre most hosszabb rács mögötti "pihenés" vár autólopásért.

A beszámolóból az nem derült ki, hogy mi lett az autóval....
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását