2024. május 3. - Tímea, Irma

Kisó dobta Királyt

Két és fél év után új férfi dobogtatja meg a műsorvezető szívét. Szakítás után, csúcsformában! – ezt a címet adhatnánk azoknak a fehérneműs fotóknak, amelyek Kisóról készültek.
2008. április 3. csütörtök 12:40 - Hírextra
A képeken semmilyen változtatást nem végeztek, de szükség sem volt rá, hiszen Kisó kirobbanó formában, 49 kilósan pózol rajtuk.

- Heti három alkalommal, személyi edző segítségével formálom magam, öt kilogrammnak mondtam búcsút – mesélte a műsorvezető, akinek életében nem csak a feszesebb idomok jelentik az egyetlen változást. Néhány hónappal ezelőtt szakított párjával, Kiráj Benjáminnal, akivel több, mint két éve szerettek egymásba. Pár hónapja azonban megállapodtak, külön utakon folytatják.

Kisón nem látszik, hogy megviselte volna a szakítás.

- Jól érzem magam a bőrömben – mondta csillogó szemmel. – Persze sokat segít, hogy van valaki, aki minden nap elmondja, hogy gyönyörűnek lát. Nem merném szerelemnek nevezni, hiszen alig két hete kezdődött, egy azonban biztos, tíz centivel a föld fölött lebegek.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását