2024. május 3. - Tímea, Irma

Nem hitt a szemének!

A Srácok adásában Müller Attila az extrém sportok rajongóinak kedveskedett, így vendégül láttunk akrobatákat, görkoris lányokat sőt eljött hozzánk egy igazi fakír, Földesi Noémi is.
2008. április 1. kedd 06:56 - Hírextra
A hölgy először a titkába avatta be a műsorvezetőt: - Úgy születtem, hogy megvolt az a képességem, hogy kontrollálni tudjam a fájdalmat. Később egy fakír volt abban segítségemre, hogyan használjam ki ezt az adottságomat igazán.

Noémi azt is elárulta, leginkább otthon gyakorolta mutatványait, bár azt leszögezte, semmi esetre se próbálja ki azokat senki, hiszen nem egyszerű bűvésztrükkök. Ezután az egyébként két gyermekes családanya a tettek mezejére lépett: előszőr egy vendéggel a kezében üvegszilánkokra lépett, majd kezét és arcát a szilánkokba temette több mint 150 kiló nehezékkel . Bármennyire is meglepő, a hölgy egyetlen karcolás nélkül úszta meg a mutatványt.

Attila döbbenten állt az eset előtt, cselt gyanított, de Noémi kapva kapott az alkalmon, és egy szamurájkard segítségével bebizonyította: nem szemfényvesztésről van szó!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását