2024. május 3. - Tímea, Irma

Átverte a kollégáit a műsorvezető

Április elseje a hatalmas átverések, agyafúrt tréfák napja, sokan viccelik meg ilyenkor környezetüket. Vajon a sztárok mennyire kreatívak ilyenkor?
2008. április 1. kedd 06:44 - Hírextra
Dombovári Vanda, a mindig vidám műsorvezető nagy tréfagyáros. Korábban az április elseje szinte piros betűs ünnepnek számított nála, minden évben megviccelt valakit.

- Leginkább gyermekkoromban volt ez jellemző, de mivel a mai napig fontos számomra a mókázás, felnőttként is előfordult, hogy átvertem valakit. Az édesanyámat egyszer felhívtam elváltoztatott hangon, hogy a lányának szeretnék a BBC televíziónál munkát ajánlani. Ő nagyon megörült, én pedig lelepleztem magam, mert lelkiismeret furdalásom támadt, hogy esetleg túlzottan beleéli magát.

A műsorvezető néhány éve úgy ment be a Reflektor szerkesztőségébe, hogy feketére festette a fogait. Ez volt az utolsó április elsejei tréfája.

- A kollégáimnak azt mondtam, hogy elestem biciklivel. Ők nagyon megijedtek, és akkor rájöttem, hogy ez talán nem is volt annyira vicces. Azóta tudom, hogy minden poénnak van határa. De persze a jókedv ma is lételemem – mondta Vanda a Netbulvárnak..

Jáksó Lászlóról a legtöbben azt hiszik, hogy éjjel-nappal poénkodik, pedig ez egyáltalán nem így van. Így aztán a bolondok napja nem túlzottan érdekli.

- Valójában nem szeretek másokat megviccelni. Éppen ezért lepődtem meg, amikor annak idején engem választottak a Kész átverés házigazdájának. Egy műsor persze más, de a való életben nem szeretek viccelődni, mert ha valakit be akarok húzni a csőbe, ahhoz ki kell találni valamit, ami vagy hazugság, vagy nagyon durva dolog. Én ezt a szakaszát nem szeretem. Mindig arra gondolok, hogy mi lesz utána. Vicces valakinek az arcába tortát dobni, de ilyenkor az jut eszembe, hogy azt milyen nehéz lemosni. A burleszk filmeknél is mindig ezen jár az eszem.

Laci szerint talán azért van ez, mert gyermekkorában túl sokszor volt poénkodások céltáblája.

- Igazi kis szerencsétlen, szemüveges gyerek voltam, akit folyton megaláztak. Kaptam például a hajamba kakaót, amit mások talán humorosnak találtak, én már nem annyira. Az ilyen jellegű „poénkodások” szerintem nem az átverés, hanem a megalázás kategóriába tartoznak.

A műsorvezető azért tud viccelődni, ha kell, ezt pedig időnként a lehető legkomolyabban teszi.

- Egy fajta átverést én is szeretek, de ezt csak szóban lehet alkalmazni. Ha valaki nagyon erőszakosan kérdez például a családomról, akkor rendkívül meggyőzően tudok beszélni a svéd nagynénémről, aki hozzáment egy fókavadászhoz, aztán eltűntek, a család pedig azóta sem tudja, mi történt.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását