2024. április 27. - Zita

A Jazz Steps és Micheller Myrtill koncertje

A Jazz Steps a hazai swing és mainstream jazz színvonalas együttese pénteken a Budapest Jazz Klubban (VIII. Múzeum u 7.) ad koncertet. Vendégművészként a számos hazai együttessel koncertező Micheller Myrtill lép fel a zenekarral.
2008. március 23. vasárnap 12:40 - Hírextra
A Jazz Steps a 30-as 40-es évek népszerű jazz stílusát játssza. A zenekar 2000-ben alakult és külföldön is szép sikereket ért el.

A Jazz Steps együttes tagjai kiváló zenei háttérrel rendelkeznek (Zeneakadémiát, Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolát végeztek). Ez a biztos szakmai háttér is előre garantálja a minőséget, fűszerezve Urbán Orsi énekhangjával.

Az együttes csupa ismert és elismert "szakmai zseni" dalait dolgozza fel - akár régi, recsegő lemezekről. Többek között előadják Count Basie, Lester Young, Duke Ellington, Ben Webster, Benny Goodman, Louis Armstrong ismert és ritkábban hallott számait.

Micheller Myrtill a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz-ének tanszékén szerzett diplomát, 1993 óta folyamatosan dolgozik énekesként a jazz és pop zene legkülönbözőbb területein. Fellépett a Bergendy Szalonzenekarral, Hevesi Tamással, Cserháti Zsuzsával, Gerendás Péterrel és a Benkó Dixieland Banddel. Több mint 30 kiadvány közreműködője.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását