2024. április 26. - Ervin

Bizonyítás a MU ellen

Az angol labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában újabb nehéz feladat vár a Newcastle Unitedra, mivel a címvédő Manchester United látogat a St. James,s Parkba.
2008. február 22. péntek 10:21 - Hírextra
Kevin Keegan öt héttel ezelőtt vette át a Szarkák vezetését, ám azóta még egyszer sem tudott nyerni az együttes. A Newcastle mindössze hat pontra van a kiesőzónától, így égető szüksége lenne a pontokra, míg a manchesteriek célja továbbra sem lehet más, mint a bajnoki cím, ehhez pedig kötelező nyerniük.

A Newcastle talán a szezon egyik legnehezebb feladata elé néz, hiszen a két csapat őszi találkozóján 6-0-ás MU-siker született.

A listavezető Arsenal ezúttal a Birmingham City otthonába látogat: az Ágyúsok legutóbbi nyolc bajnokijukból hetet megnyertek és még akkor is ők a találkozó esélyesei, ha a múlt héten 4-0-ra kaptak ki a Manchester United otthonában FA Kupa-mérkőzésen, szerdán pedig csak gólnélküli döntetlent játszottak az AC Milan ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
A forduló nem lesz teljes, miután vasárnap rendezik a Chelsea-Tottenham Hotpsur Ligakupa döntőt a Wembley Stadionban (16 óra). Érdekesség, hogy mindkét vezetőedző, Avram Grant (Chelsea) és Juande Ramos (Tottenham) a szezon közben vette át a csapat irányítását, így első trófeájukat nyerhetik. A statisztika Chelsea-sikert jósol, mivel a Kékek 1990 óta 42 mérkőzésen mindössze kétszer szenvedtek vereséget londoni riválisuktól.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását