2024. május 7. - Gizella

Holnaptól kaphatók a magyar-argentin futballmeccs jegyei

Csütörtöktől vásárolhatók meg a jegyek a Puskás Ferenc Stadionban június 4-én sorra kerülő Magyarország-Argentína labdarúgó-mérkőzésre.
2008. február 20. szerda 14:45 - Hírextra

A barátságos találkozót szervező New Line Event Kft. akciót hirdetett a jegyvásárlásra, így aki a következő egy hónapban, azaz február 21. és március 21. között vesz belépőt, részt vehet egy különleges nyereményjátékban is.

Az akció nevéből - 30 nap, 30 nyeremény - kiderül, hogy a játéknak harminc nyertese lesz. Az igazi különlegesség a fődíj: a szerencsés jegytulajdonos kiválaszthat egy argentin sztárt, akit tavasszal a szervezők jóvoltából személyesen is meglátogathat annak európai klubmérkőzésén. Egy másik nyertes részt vehet majd az argentinok díszvacsoráján júniusban, a többiek pedig aláírt mezeket és labdákat kapnak.

A nyereményjátékban az vehet részt, aki belépőjegyének a fénymásolatát elküldi a Concert and Media Kft. címére, nevével és a telefonszámával. Minden héten hét nyereményt sorsolnak ki a szervezők az egyik kereskedelmi rádió műsorában. A heti sorsolások nyerteseinek a neve a Blikkben és a Nemzeti Sportban lesz olvasható február 29-én, március 8-án, 16-án és 22-én.

A jegyeket a Puskás Ferenc Stadion pénztáraiban, az Ibusz budapesti, Oktogon téri sportirodájában és vidéki kirendeltségeiben, a Concert and Media több mint 200 jegyértékesítő helyén, valamint a www.jegyeladas.hu portálon lehet megvásárolni hét árkategóriában, a legolcsóbb 5800, a legdrágább pedig 18 800 forintba kerül.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását