2024. április 29. - Péter

Bye, Bye Glastonbury

Továbbra is bizonytalanság övezi Európa egyik legnevesebb zenei fesztiválja, az angliai Glastonbury sorsát. A művészileg és anyagilag is sikeres rendezvény jövőjére ráadásul az egyik szervező nyilatkozata vetett árnyékot.
2008. február 18. hétfő 07:47 - Hírextra
Ellentmondó nyilatkozatok látnak napvilágot az egyik legnevesebb európai zenei fesztivál, a glastonbury-i sorsáról. Az esemény megalapítója és mai napig főszervezője, a már 72 éves Michael Eavis ugyanis határozottan állítja, hogy véget vetne az 1970 óta évente ismétlődő rendezvénynek.

A gondot az okozza, hogy az édesapjának immár 8 éve segítő lánya, Emily Eavis a közelmúltban azt nyilatkozta az idei fesztivál kapcsán, hogy bele kell adniuk mindent, "mintha az utolsó lenne". Az apa most azt állítja, hogy lánya szavait kiragadták a teljes interjú szövegösszefüggéséből.

A fenti természetesen lehetne csak egy szófordulat is, ám a hölgy az interjú további részében világosan fogalmazott: "Igen, ez egy kockázatos, kockázatos üzlet. Jó lenne azt hinni, hogy örökké tart. De nem tudom, ez lehetséges-e...".

Idén júniusban mindenesetre még lesz Glastonbury Fesztivál, a fellépő sztárok között ott lesz a rapper Jay-Z és Neil Diamond is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását