2024. május 20. - Bernát, Felícia

Ördög Nóra valóra vált álmai

Ördög Nóra, az RTL Klub műsorvezetője egy szegedi kábeltévénél kezdte, és szinte véletlenül került mostani állomáshelyére. Eleinte a háttérben dolgozott, de a szamárlétrát megjárva egyre feljebb jutott. Szépségével, kedvességével a legtöbb embert már az e
2008. február 15. péntek 16:19 - Malina Adrienn

Van olyan álmod, amit a közeljövőben szeretnél megvalósítani?

Azaz igazság, hogy én ezekkel a feladatokkal nagyon jól elvagyok. Nekem ez volt az álmom, hogy egyszer egy ilyen egész estés, nagy showműsort vezessek. Pont ilyen típusút, mint a Szombat esti láz, vagy a Csillag születik. Megvalósult, olyan hirtelen és váratlanul ért, hogy még nem untam rá. Szívesen készítenék ebből a műfajból jó sokat, ha igényt tartanak rám. De ezt majd a nálam okosabbak eldöntik.

Mórahalomra, a szüleidhez milyen sűrűn szoktál menni?

Ez változó. Ha általános időszak van, mint például most, akkor havonta egyszer próbálok hazajutni. Hál’ istennek, van egy nagyon jó kis baráti társaság, tíz lányból álló banda. A csapat nagy része egyébként szegedi, de már ők is Pesten élnek. Hétközben is tartjuk a kapcsolatot, de még azt is össze szoktuk hangolni, hogy együtt utazzunk haza. Most sűrűbben megyek, mert van otthon egy amatőr színjátszó csoportunk, és február 24-én bemutatónk lesz. Négy, öt napot is otthon töltök, a főpróba hétében pedig le is fogok költözni. Amikor a Csillag születik volt három hónapig otthon sem voltam, akkor a szüleim jöttek fel. Az öcsém is itt él, és anyuék már úgy gondolták, hogy előbb látnak minket, ha ők jönnek hozzánk.

Versenytánc, műsorvezetés, színjátszó csoport. A színészettel nem kacérkodtál komolyabban?

Nem. Nagyon sok, nagyon profi színész van Magyarországon, akik hosszú évekig tanulták azt, amiben most a legjobbak. Én nem tartozok közéjük, és nem is szeretném azt hinni, hogy attól, hogy egy amatőr társulatban játszom, színész lennék. Nem vagyok az. Ez egy tök jó hobbi, nagyon jól érzem magam abban a csapatban, fel tudok oldódni, a gátlásaimat le tudom vetkőzni. Nem adnám fel addig, amíg az időmből ki tudom gazdálkodni. De hogy ennél komolyabb szintre jussak, azt nem tudom elképzelni.

A versenytáncot miért hagytad abba?

A partnerem szegedi volt. Amikor leérettségiztem és eldöntöttem, hogy Budapestre jövök, akkor már olyan magas szinten tartottunk, hogy heti 4-5 edzés lett volna a minimum, hogy lépést tudjunk tartani a versenyző társakkal. Ez egy nagyon komoly életforma. Volt olyan, hogy minden hétvégén versenyen voltunk, vagy edzőtáborban. Hetente több estét edzésekkel töltöttünk és végül kellett hozni egy döntést. Az a két nap, amikor hétvégén hazamentem nem lett volna elég.

Úgy érezd, hogy jól döntöttél?

Akkor és ott nagyon hiányzott. De tudtam, hogy döntenem kell. Vagy maradok és csinálom tovább, esetleg tánctanár leszek, és ebből fogok élni. De ettől többre vágytam, szerettem volna magam kipróbálni más területen is, így elhalt ez a dolog. Hobbi szinten ezt nem lehetett csinálni. Volt egy kis levezető időszaka, hogy hétvégén még táncolgattunk, de versenyezni már nem lehetett.

A mozgás azért megmaradt az életedben?

Nagyon össze-vissza módon megy ez nálam. Teljesen attól függ, hogy milyen időbeosztásban dolgozom. Maradt egy kis edzőtermi mozgás. Amikor ráérek megyek, ha nem, akkor kimarad.

Párod is szakmabeli, és ő is az RTL Klubnál dolgozik. Mennyit találkoztok bent?

Igen, hat és fél éve vagyunk együtt. Bár itt dolgozik, de nem találkozunk. Ő is csinálja maga dolgát, én is. Nem okoz problémát, hogy össze vagyunk zárva, és ráunnánk egymásra. Pontosan tudja, hogy mit csinálok, mi az, amiben mozgok, így nem féltékenykedik, ha esetleg később megyek haza, hiszen vele is megesik. Tudja, hogy ez így működik, és talán pont ez a titka a kapcsolatunknak. Nagyon szeretünk utazni, sok szép helyen jártunk már. Dél-Olaszországban, Thaiföldön, Amerikában, Indiában, Prágában, Krakkóban.

A magánéletben milyen távolabbi terveid vannak?

Nem titok, hogy a gyerek, a házasság engem is érdekel. De ezek nem olyan konkrét elképzelések, hogy na, akkor jövő hónapban esküvőnk lesz. Sok tervünk van, és ezeket szépen csendben valósítgatjuk meg, sorban, egymás után. Mindent a maga idejében.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását