2024. május 16. - Mózes, Botond

Focisták és zenészek - sztárok a pályán

A volt válogatott Illés Bélával és Halmai Gáborral felálló fővárosi Contact Sped csapata nyerte a negyedik alkalommal megrendezett Fehér Miklós nemzetközi teremlabdarúgó-emléktornát Győrben. Az emlékmeccsen a helyi közéleti válogatott a zenészek csapatáva
2008. január 7. hétfő 07:49 - Hírextra
A már hagyományossá vált viadalt ezúttal a győri Egyetemi csarnokban bonyolították le, összesen 32 magyar, szlovák és osztrák csapat lépett parkettre.

Az eseményen különleges mérkőzéssel is adóztak a négy évvel ezelőtt a pályán összeesett és elhunyt Benfica-játékos emlékének. Ezúttal az országos zenészválogatott volt a vendég, amely a nemzeti együttest eddig irányító Várhidi Pétert is soraiban tudó közéleti válogatott ellen lépett pályára vasárnap. Utóbbi együttesben többek között a Rába ETO aranycsapatának klasszis támadója, a jelenleg önkormányzati képviselő Hajszán Gyula, a volt világválogatott kézilabdás, Iváncsik Mihály mellett szerepelt Horváth Cs. Attila, a megyei labdarúgó-szövetség elnöke, Holló Sándor városi rendőrkapitány és Horváth Péter, a Révai Gimnázium igazgatója is. A másik oldalon az R-port együttes testvérpárja, Rakonczai Imre és Viktor, valamint Balázs Pali volt a legismertebb név. Nagy küzdelemben a zenészek végül "elhúzták ellenfelük nótáját", s 5-4-re nyertek.

A szervezők a torna jegybevételét a győri értelmi fogyatékosok fejlesztésével foglalkozó Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Intézetnek ajánlották fel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását