2024. május 20. - Bernát, Felícia

Az államfő fia rappel

Pierre Sarkozy, a francia kormányfő idősebb fia hip-hop számokat készít - erősítette meg a régóta terjedő szóbeszédet egy népszerű párizsi rapper.
2008. január 7. hétfő 15:48 - Hírextra

A Poison néven ismertté vált énekes a francia Generations 88.2 hip-hop rádiónak adott múlt heti nyilatkozatában említette meg, hogy a zenészkörökben Mosey művésznevet használó 22 éves Sarkozy fiú komponálta az egyik számot (La Rue) most megjelenő Mec de Tess című albumán. Az információt a Liberation című napilap hétfői száma is átvette.

Poison beszámolt az öt évvel ezelőtti találkozásukról is: egy bulin ismerték meg egymást, de csak később tudta meg, hogy ki is Mosey valójában. Mikor felhívta, ifjabb Sarkozy azzal védekezett, hogy ha elmondta volna, biztos nem akart volna vele egy levegőt szívni. Akkoriban ugyanis apja még vaskezű belügyminiszter volt, és többek között a párizsi rapperekkkel is összeakasztotta a bajszát, mert azok keményen odamondogattak a rendőrségnek.

"Hé, Mosey vagyok, fiatal párizsi producer, stábommal, a Da Crime Chantillyvel hip-hopot, soult és r'n'b-t játszunk" - így mutatkozik be Pierre Sarkozy a MySpace-en futó internetes oldalán.

Nicolas Sarkozy miniszterelnöknek Marie-Dominique Culiolival kötött első házasságából két fia van.
(MTI-Panoráma)

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását