2024. április 27. - Zita

A HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET támogatja a sztrájkot

A Honfoglalás 2000 Egyesület szolidaritást vállal a kormány intézkedései miatt nehéz helyzetbe került kiszolgáltatott emberekkel, ezért részt vesz a szerdai demonstrációkon, és támogatja a szakszervezetek által kezdeményezett sztrájkokat.
2007. november 19. hétfő 14:47 - Hírextra
Az egyesület minden jó érzésű embertől azt várja – legyen bár bal- vagy jobboldali kötődésű –, hogy támogassa a megmozdulásokat, és belássa: csakis az egységes fellépés kényszerítheti az SZDSZ által irányított kormányt a megszorító intézkedések visszavonására.

Legyen a szerdai nap, november 21-e, a széleskörű nemzeti összefogás napja!
A Honfoglalás 2000 Egyesület felszólítja az MSZP országgyűlési képviselőit, hogy forduljanak szembe Gyurcsánnyal, Kókával, Lendvaival – csatlakozzanak a tiltakozókhoz.
Az egyesület nem tartja elégségesnek az egy-két, netán hatórás sztrájkot, országos, általános munkabeszüntetésre van szükség, csakis így lehet kikényszeríteni a kormány távozását. Nyilvánvaló, hogy egy elhúzódó sztrájk jelentős veszteséget okoz a gazdaságnak, ugyanakkor a Gyurcsány-kabinet nap, mint nap milliárdokat vesz ki a nyugdíjasok, a kisemberek, a kisvállalkozók zsebéből.
A Honfoglalás 2000 Egyesület kéri az embereket: legyenek megértők, türelmesek a sztrájk ideje alatt – értük vannak a munkabeszüntetések!
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását