A HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET támogatja a sztrájkot

A Honfoglalás 2000 Egyesület szolidaritást vállal a kormány intézkedései miatt nehéz helyzetbe került kiszolgáltatott emberekkel, ezért részt vesz a szerdai demonstrációkon, és támogatja a szakszervezetek által kezdeményezett sztrájkokat.

Az egyesület minden jó érzésű embertől azt várja – legyen bár bal- vagy jobboldali kötődésű –, hogy támogassa a megmozdulásokat, és belássa: csakis az egységes fellépés kényszerítheti az SZDSZ által irányított kormányt a megszorító intézkedések visszavonására.

Legyen a szerdai nap, november 21-e, a széleskörű nemzeti összefogás napja!
A Honfoglalás 2000 Egyesület felszólítja az MSZP országgyűlési képviselőit, hogy forduljanak szembe Gyurcsánnyal, Kókával, Lendvaival – csatlakozzanak a tiltakozókhoz.
Az egyesület nem tartja elégségesnek az egy-két, netán hatórás sztrájkot, országos, általános munkabeszüntetésre van szükség, csakis így lehet kikényszeríteni a kormány távozását. Nyilvánvaló, hogy egy elhúzódó sztrájk jelentős veszteséget okoz a gazdaságnak, ugyanakkor a Gyurcsány-kabinet nap, mint nap milliárdokat vesz ki a nyugdíjasok, a kisemberek, a kisvállalkozók zsebéből.
A Honfoglalás 2000 Egyesület kéri az embereket: legyenek megértők, türelmesek a sztrájk ideje alatt – értük vannak a munkabeszüntetések!
Forrás: MTI-OS