2024. április 28. - Valéria

Kössék fel a gatyájukat

Texasban megelégelték a combig letolt nadrágokat. Maguk a hip-hop sztárok indítottak kampányt a zenei stílusukhoz kötött szélsőséges divat ellen, az utcán pedig rendőrök figyelmeztetik a fiatalokat, hogy húzzák fel a nadrágjukat - adta hírül hétvégén több
2007. november 18. vasárnap 07:15 - Hírextra
Dallasban politikusok, üzletemberek és rendőrök fogtak össze egy pár éve még ártatlannak látszó divat ellen: mostantól nem tanácsos a nadrágot övön alul viselni a texasi nagyvárosban, mert az embert megállíthatják és figyelmeztethetik, hogy igazítsa meg a ruháját.

Maguk a hip-hop zenészek is megelégelték a nadrág efajta viseletét. Eleinte csak egy része látszott ki a boxeralsóknak, később azonban már egyre több tűnt elő a nem ritkán koszos alsóneműkből, és mára elege lett a közvéleménynek a nem kívánt látványból.

A pohár akkor telt be igazán, amikor egyesek már egyáltalán nem viseltek alsóneműt, a nadrágjukat pedig szinte a combjukon hordták, megbotránkoztatva ezzel az amerikai átlagembereket.

Hetekig tartó szervezést követő összefogás eredményeként maguk a hip-hop sztárok jelentek meg gigaposztereken, televíziókban, rádiókban, arra figyelmeztetve a hip-hop generációt, hogy nem vagány, hanem ízléstelen a nadrág övön aluli viselete.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását