2024. április 29. - Péter

Jakabos és Molnár nyert

A pécsi Jakabos Zsuzsanna és a Jövő SC-s Molnár Ákos nyerte a válogatottak debreceni úszótáborának lezárásaként rendezett versenyt, amelyen az edzők a fordulási gyorsaság alapján rangsoroltak.
2007. november 10. szombat 20:51 - Hírextra

A szombati vetélkedővel ért véget a jövő heti országos bajnokság és a december közepén esedékes debreceni rövidpályás Európa-bajnokság előtti felkészülés újabb szakasza, amelyen a budapesti ifjúsági Eb-n jól szerepelt magyar csapat java vett részt.

"Kitűnő körülmények között készülhettünk a hajdúsági fővárosban, ahol az ob is lesz, és már az Eb szempontjából is fontos két hét alatt sikerült "belőni" az uszodát, amelyben a kontinensviadalt is rendezik - összegzett Kiss László szövetségi kapitány az MTI-nek, aki Güttler Károly utánpótlás-kapitányt váltva az edzőtábor második felét vezényelte le a kerettagoknak. - Szakmailag sokat ért a közös munka, keményen dolgoztak a gyerekek, s még kultúrprogramra is futotta: a gondos vendéglátóknak köszönhetően ittlétünk alatt megtekinthettük a Da Vinci-kiállítást."

Ami a folytatást illeti, a péntektől vasárnapig zajló ob-t követően újabb edzőtábor következik, ekkor is a debreceni uszoda lesz a színhely, a szereplők között pedig már a honi férfimezőny olyan ászai is felsorakoznak majd, mint Cseh László és Gyurta Dániel.

"Az országos bajnokság után hirdetem ki a rövidpályás Európa-bajnokságon induló 24 fős magyar válogatottat, a még nyitott kérdésekben az ob dönt véglegesen" - mondta Kiss László.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását