2024. május 17. - Paszkál

Lemondott a polgármester

Az önkormányzati rendszer átalakulásával indokolta lemondását az MTI-nek Molnár József, a kis Tolna megyei település, Gerjen polgármestere szerdán.
2007. szeptember 19. szerda 17:36 - Hírextra

"Úgy alakul át az önkormányzati rendszer, ami a kistelepülések számára már nem ugyanazt jelenti majd, mint eddig" - mondta a volt polgármester, akit tíz éves sikeres önkormányzati munkája nyomán a paksi szocialisták párton kívüliként országgyűlési képviselőnek is jelöltek a 2006-os kampányban.
Saját bevallása szerint önkormányzati munkáját élete legszebb tíz évének tekinti, mint mondta "tíz évig egy aranycsapattal dolgoztam".

Más az, ha alkothatok a saját falumban, most nem ennek van itt az ideje. Most bemennék a hivatalba, és azt mondanám a hozzám forduló embereknek, hogy nincs pénz, nincs pénz, nem tudjuk megcsinálni, elküldhetnék mindenkit, bezárnánk az iskolát, és ugyanazt a fizetést megkapnám - fűzte hozzá.

A településen az időközi választás kiírásáig a jelenlegi alpolgármester, Genye Benő látja el megbízással a polgármesteri feladatokat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását