2024. május 20. - Bernát, Felícia

Vilmos herceg csöcsörészése

Különös utakon járnak mostanában a brit trón ifjú várományosainak kezei: ezúttal Vilmos herceg tenyerébe tévedt valahogy egy csinos női kebel, amely az esetről kedden közölt fotók tanúsága szerint nem a "hivatalos" trónörökösi barátnőé volt.
2007. március 27. kedd 17:07 - Hírextra
A 24 éves Vilmos - Károly walesi herceg és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia - a délnyugat-angliai Bournemouth egyik éjszakai szórakozóhelyén döntögette magába a söröket hadseregbeli bajtársaival. Ez volt az első eltávozása azóta, hogy megkezdte harckocsi-parancsnoki tanfolyamát; előtte sikerrel elvégezte az első számú brit katonai akadémia, a Sandhurst tisztképzőjét. A bárban gyorsan híre ment, hogy ki iddogál az egyik sarokban, és a hölgyek sorban álltak egy-egy közös fotóért.

A keddi The Sun beszámolója szerint a kivételes lehetőséget nem akarta kihagyni a 18 éves Ana Ferreira sem. A 18 éves brazil diáklánynak, aki nemzetközi kapcsolatok szakon tanul, a vártnál sokkal közvetlenebb nemzetközi kapcsolatot sikerült kialakítania az angol trónörökössel, aki a legnagyobb brit bulvárlap hatalmas, elsőoldalas fotóján Anát úgy öleli magához, hogy tenyere éppen a szemmel láthatólag boldog alkalmi fotópartner keblén nyugszik. Ana elmesélte, hogy Vilmosnak "nagy, emberes kezei vannak, és kétségtelenül tudja is, hogy mit kezdjen velük".


A kép alapján mindazonáltal nem állapítható meg egyértelműen a szándékosság; az eset inkább a jelentős magasságbeli különbségnek tulajdonítható. Az alig 160 centis Ana kebelmagassága ugyanis éppen a több mint 190 centire tornyosuló Vilmos derékmagasságának felel meg. A The Sun udvari forrásai szerint azonban Vilmos "bolond volt", hogy ilyen fotókra vállalkozott, mivel el lehet képzelni, micsoda kalamajkát okozhatott volna, ha az alkalmi "kebelbarát" például rendőrségi panaszt tesz. Mindemellett a hercegnek - aki apja után a brit trón második számú várományosa - az igen kínos fotóért nyilván alázatosan meg kell majd követnie barátnőjét, Kate Middletont, akivel a sajtóban tényként kezelt - bár az udvar által hivatalosan még meg nem erősített - értesülések szerint házasságra készül.

Alig néhány napja Vilmos öccse, a 22 éves Harry herceg okozott boldog pillanatokat a bulvársajtónak azzal, hogy egy exkluzív londoni klubban nem a "hivatalos" barátnőjével, hanem egy másik ifjú hölggyel szorosan összekapaszkodva lejtett bensőséges táncot, miközben - szemtanúk beszámolói szerint - az ő keze sem tétlenkedett. Harry ráadásul a sárga földig leitta magát, a klubból távozva kis híján megvert egy fotóst, majd többszöri hasra esés után csak négykézláb tudta megközelíteni sofőr vezette autóját, és mindezt színes fotókon tárta 11 milliós olvasótábora elé a The Sun vasárnapi testvérlapja, a News of the World.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását