2024. március 29. - Auguszta

A férfiak a plüssmackóra szavaznak

Több a brit mackós férfi, mint a nő, mármint az olyan, aki alváshoz plüssmacit rak maga mellé, ha egyedül van - derítette ki egy brit felmérés.
2007. március 18. vasárnap 09:53 - Hírextra
A kétezer megkérdezett közül a férfiak 20 százaléka vallotta be, hogy - talán Mr. Bean példájára - maga mellé fektet egy mackót éjszakára, míg a nőknél csak 15 százalékos a maciráta. A felmérés a "jó éjszakát öleléseket" is felölelte, s mint kiderült: 63 százalékos azok aránya, akiknek szükségük van az ilyen esti búcsúztatásra. A mackós mustrát amúgy egy olyan brit szállodalánc rendelte meg, amely hatalmas, ölelhető, kétkarú párnákkal - is - szolgál vendégeinek az édesebb álomhoz.

Ami az illatokat illeti, a nők ragaszkodnak jobban férfitársukéhoz: 8 százalékuk permetezi be a párnát a férfi aftershave-jével, míg a férfiaknak csak 3 százaléka aromásítja az ágyneműt nőnemű társa kölnijével.

Végül arra is rákérdeztek a felmérők, hogy mackók helyett ki lenne a legszívesebben látott emberi hálótárs. A toplistát a férfiaknál Angelina Jolie amerikai színésznő vezeti, a nők pedig leginkább Johnny Depp ugyancsak amerikai színészt dugnák az ágyukba - adta hírül a Sky News.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását