2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Pattanásos pornóipar

Megszoktuk, hogy a pornó- és szex ipar a technikai újítások élharcosa, rendszeresen az új szórakoztatóelektronikai megoldások első biztos piaca. Most viszont a nagy felbontású (High Definition, azaz HD) DVD-k és televíziók megjelenése komoly kihívást jele
2007. február 18. vasárnap 11:46 - Hírextra
A felvételek ugyanis így túlságosan is realisztikussá válnak, a tűéles képeken az is látszik, amit eddig a képminőség gyengesége jótékonyan homályban hagyott: látszanak a színésznők illúzióromboló ráncai, narancsbőre és pörsenései.

A gondot természetesen Hollywood és általában a "rendes" filmek készítői is érzik, de a pornó szakmában különösen fontosak a közeli képek és alapkövetelmény, hogy a színészek illúziókat keltsenek.

A pornó szakma nagyágyúi közül van, aki megkérdőjelezi, így miért akarná bárki is HD minőségben nézni a pornó filmeket. Más stúdiók viszont folytatják a technikabarát hagyományokat és az elsők között készítenek HD minőségű DVD-ket. Szerintük az élesebb kép "még közelebb hozza" a nézőt a cselekményhez.

A stúdiók sminkkel, világítással, néha a felvétel szögének gondos megválogatásával próbálják menteni a helyzetet. Arra is volt már példa, hogy egy rossz helyre nőtt pattanás miatt át kellett írni a forgatókönyvet. Állítólag mégis a borotválkozás okozta sérülések jelentik a legnagyobb nehézséget - na nem a férfiaknál, hanem a nőknél.

A pornóipar csak az Egyesült Államokban 7 ezer új filmet dobott piacra tavaly DVD-n, 3,6 milliárd dolláros bevételt kasszírozva, közölte az 123.hu.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását