2024. július 27. - Olga, Liliána
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Jön a Második Magyar Krimifesztivál

Február 24-én, Veszprémben, a Fricska ad helyet a Holtszezon Irodalmi Fesztivál részeként megrendezett Második Magyar Krimifesztiválnak.
2024. február 7. szerda 12:01 - HírExtra

Találkozás krimiszerzőkkel

Vitathatatlan tény, hogy a magyar krimi virágkorát éli, egyértelmű fellendülésben van. Az egyre több kiadó által megjelentetett egyre több cím a hazai írók sikerét mutatja, az olvasók pedig élni akarnak a lehetőséggel, hogy a szerzőkkel személyesen is találkozhassanak.

A 2023-as Magyar Krimifesztivál programja hatalmas sikert aratott, több beszélgetés is teltház előtt zajlott. Az idei krimiünnep megújult, az olvasók számára még érdekesebb programokkal és még több sikerszerző jelenlétével szerveződik. 

A szervezőcsapat is megújult, Cserháti Éva és Patkó Ágnes krimiírók és Kálai Sándor, irodalom- és médiatörténész, krimikutató alkotják a Krimifesztivál teamjét, amely nem csak a veszprémi rendezvényért felel, hanem már több sikeres rendezvényen van túl Debrecenben és Budapesten is.

Veszprém, február 24.

A Második Magyar Krimifesztivál mindenki számára nyitott, ingyenes, célja, hogy a látogatók a magyar krimiírók legjobbjaival találkozhassanak. A nap programja 4 panelbeszélgetés köré szerveződik, amelyek a krimi egy-egy szegmensét mutatják be.

A beszélgetések helyszíne a Fricska étteremlakás (Miklós utca 10.). A beszélgetések előtt és után a szerzők a szomszédos Szeparéban dedikálásra, kérdésekre elérhetők.

Program:

10:00-11:00 Friss vér – Hallgassunk ki 3 elsőkönyves krimiírót. Szilágyi Zsófia beszélget Patkó Ágnessel, Hidas Bencével és Bánhidi Lillával

11:30-12:30 Vérfagyasztó fordulatok – N. Nagy Zoltán, Szlavicsek Judit és Réti László vall Kálai Sándornak a thriller műfajáról

14:30-15:30 Vérbeli nyomozók – Baráth Katalin, Csabai László és Gráczer L. Tamás Patkó Ágnesnek árulják el a kulisszatitkokat

16:00-17:00 Vérszomjas gonoszok – Mészöly Ágnes, Szántó Dániel és Zajácz D Zoltán Cserháti Évának fedik fel lelkük sötét bugyrait

A jelenlévő szerzők könyvei a helyszínen az esemény teljes időtartama alatt 15% kedvezménnyel megvásárolhatók, a szerzők dedikálnak is.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását