2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Kis kedvencek mellett is lehet tiszta a lakás!

Házi kedvencek nélkül ugyan lehet élni, de nem biztos, hogy érdemes. Ha csupán az tart vissza, hogy mellettük nehezebben tarthatod karban és tisztán az otthonod, akkor fogadd meg tippjeinket, s bátran találj rá a leginkább hozzád illő szőrös barátra. Legyen tartalmasabb az életed!
2023. február 22. szerda 08:02 - HírExtra

Válassz megfelelő eszközöket a háztartásba!

Az egyik leghasznosabb tipp az, hogy gondold át, milyen háztartási gépekkel teheted egyszerűbbé a takarítást! A Márkabolt.hu akkumulátoros kézi porszívói például hatékonyan tudnak segíteni abban, hogy megoldd ezt a problémát.

Hiszen mire is van feltétlenül szükség? Arra, hogy sűrűbben porszívózd fel a lakásnak azokat a részeit, ahol a bundás kedvenced gyakorta megfordul. Mivel imád a közeledben lenni, s egészen biztos, hogy te is valódi családtagként a szívedbe zárod, s így kölcsönös a vágy az együttlétre, ezért a közösségi területek lesznek a leginkább érintettek. 

Nem érdemes megvárni, míg eluralkodik a káosz, ehelyett érdemes megőrizni folyamatosan az elfogadható, komfortos körülményeket. Ennek kulcsa az, hogy gyakran porszívózz. A hagyományos gépek azonban robusztusak, nehezen mozgathatók, s ritkán érzünk ellenállhatatlan vágyat arra, hogy előbányásszuk a szekrény mélyéről, ahová betuszkoltuk, hogy elrejtsük a szemek elől. Na meg hogy ne képezzünk vele felesleges rendetlenséget és akadályokat az otthonunkban.

Az akkumulátoros kézi porszívó azonban mindezeknek az ellentéte. Nézzük is, miért érdemes ilyen takarítógépet választani!

Az akkumulátoros kézi porszívók előnyei

Ezek a háztartási eszközök kevés helyet foglalnak, ráadásul kialakításuk is tetszetős, így semmi okunk arra, hogy elpakoljuk. Minden lakásban akad egy falfelület vagy egy diszkrét sarok, ahol helyet kaphat, s ahol a töltéshez minden rendelkezésre áll. 

Mivel csak értük kell nyúlni, ezért ha éppen van felesleges néhány percünk, ki is takaríthatjuk vele, amit szeretnénk. A megfogalmazás szándékos, hiszen az állóporszívókkal nemcsak a padlót vagy a szőnyeget tehetjük szőrmentessé, hanem minden olyan kárpitos felületet is, ahol előszeretettel megtapadnak és elrejtőznek a szálak. Így például a kanapé, a fotel vagy a székek is újra tiszták lehetnek.

Az akkumulátor elég kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy akár az egész lakást ragyogóvá varázsoljuk, ahogy ezeknek a modern készülékeknek a teljesítményre sem ad okot a panaszra.

A szőrszálak mellett gondoljunk a szagokra is!

A másik dolog, amivel szembe kell néznünk, az az, hogy egy állatbarát otthonban bizonyos szagokkal is meg kell küzdenünk, amit a sima porszívózással nem biztos, hogy el tudunk távolítani. Szerencsére erre is van egy remek tippünk, ráadásul filléres tétel és még állat- és környezetbarát is: ez pedig nem más, mint a szódabikarbóna. 

Csak ki kell szórni a kérdéses felületekre, egy estét “dolgozni” hagyni, majd másnap a kézi porszívóval összeporszívózni. Volt szag, nincs szag, csak tiszta és csodás otthon, ahol két- és négylábúak egyaránt boldogan élhetnek.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását