2024. április 26. - Ervin
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Az arckrém száraz bőrre nyáron is jól jön

Az arckrém száraz bőrre nyáron is elkelhet. Sokaknak az évszakokkal együtt változik a bőre, így a kozmetikumaikat is ennek függvényében vásárolják meg. Választék pedig akad bőven, a normál hidratáló arckrémtől kezdve a kimondottan érzékeny vagy vízhiányos bőrre valókig.
2020. május 26. kedd 22:20 - HírExtra

Hogyan készül az arckrém száraz bőrre házilag?

Manapság egyre nagyobb divat az úgynevezett DIY, vagyis a csináld magad. Ez ugyanúgy igaz a különböző kencék esetén is. De valóban jó ötlet házilag készíteni egy olyan terméket, mint az arckrém száraz bőrre? Nos, elvetni semmiképp nem kell a lehetőséget, azonban nagyon ügyelni kell rá, hogy megfelelő tudással rendelkezzünk, ugyanis ha nem jó termékeket használunk fel, a keresztreakció még ronthat is a bőrünk állapotán.

Nagyon száraz bőrre testápoló jó arcra is?

Nem ajánlott sokáig használni az arcbőrünkön olyan testápolót, ami extra száraz bőrre lett tervezve, de tulajdonképpen az egyéb testápolók alkalmazásától is tartózkodjunk, ha az arcunkról van szó. Ahogy az éjszakai és nappali arckrém között is okkal hatalmas a különbség, ugyanígy a testápoló, a szem- és az arckrém között is. A arcunkon lévő bőr sokkal vékonyabb, ennek megfelelően pedig sokkal érzékenyebb, mint a testünk többi részén. Ahhoz, hogy elkerüljük a kellemetlen irritációt, használjunk inkább speciális terméket!

Legjobb hidratáló arckrém érzékeny bőrre

Mit tehetünk akkor, ha az arcbőrünk nemcsak száraz, de még érzékeny is? Nos, ez a kettő általában együtt jár, különösen azoknál, akik hajlamosak a száraz ekcémára. Sajnos nem lehet csupán egy terméket legjobbnak kikiáltani, ami segítene ezen a helyzeten, hiszen mindenkinek más a bőre, de azért van néhány fonal, amibe kapaszkodva el lehet indulni. Olyan hidratáló arckrém beszerzése mellett döntsünk, amely természetes alapanyagok felhasználásával készült. A legjobb, ha gyógyszertárban vagy olyan boltban szerezzük be, ami bio termékeket forgalmaz. A szenzitív hidratáló például biztosan nem fog irritálni.

Legjobb hidratáló krém kombinált bőrre

Ahogy száraz bőrre, úgy kombinált bőrre se lehet egyértelműen győztes hidratáló arckrémet megnevezni. A száraz bőrrel ellentétben ebben az esetben olyan terméket válasszunk, amelynek könnyed textúrája van és hamar beszívódik a zsírosság érzés keltése nélkül. A választék e termékeknél is hatalmas. Arckrém kollagénnel, esetleg UV szűrővel, mindegyik más és más esetben és környezetben ideális. A természetesség itt is aduász lehet, így ahelyett, hogy színes, szagos krémeket szerzünk be, ragaszkodjunk inkább a bio készítményekhez!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását