2022. szeptember 28. - Vencel
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Állnak a postásbiciklik

A postásbicikli-tender körül bizonytalanságok elérték a gyártót, az esztergomi Neuzer Kft.-nél az utóbbi 8-10 napban lassult a postáskerékpárok gyártása - írta kedden a Komárom-Esztergom megyei 24 Óra.
2008. június 3. kedd 11:03 - Hírextra
"Várakozunk" - jelentette ki Neuzer András ügyvezető, arra a hírre reagálva, miszerint a beszerzés bizonytalanságai miatt a posta a szállítási határidő eltolását kérte a tenderen győztes Cronopont Kft-től.

Az esztergomi Neuzer Kft. Magyarország egyik legnagyobb kerékpár-összeszerelő és fejlesztő cége. Érvényes szerződésük alapján beszerezték az alkatrészeket a strapabíró kétkerekűhöz és továbbfejlesztették a kerékpárt - olvasható a lapban.

Az ügyvezető az újságnak nyilatkozva elmondta, összesen hatezer járműről van szó. A vállalat június végére képes szállítani az első tételt. Ha visszavonják tőlük a megbízást, akkor is át tudják adni az alapgép összes alkatrészét, de a visszalépés miatti költségeiket érvényesíteni kívánják.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását