2024. május 19. - Ivó, Milán

Miért éri meg a higiéniai anyagokat rendelni nagy tételben?

Vannak dolgok, amire nem szeretünk időt szánni, de szükségszerű, hogy foglalkozzunk vele. Ezek közé a háztartási elfoglaltságok közé tartozik például a wc papír és a kéztörlő beszerzése is.
2023. július 13. csütörtök 07:17 - HírExtra

Már megint elfogyott! 

Nincs annál kellemetlenebb, amikor hirtelen kifogy valamelyik higiéniai anyag otthon és helyettesíteni sem tudjuk gyorsan mással. Hogy ezt elkerüljük és ne érjen többé kellemetlen meglepetés, érdemes egy kis tudatosságot vinni a kéztörlő és a wc papír beszerzésébe. 

Ott rontják el a legtöbben általában, hogy ezt a nem szeretem tevékenységet elodázzák. Ami nem is csoda, mert a rendszeres bevásárlások alkalmával sokszor éppen elég az élelmiszerekre koncentrálni. A nagy alapterületű hiperekben pedig egy fárasztó nap után már kinek van kedve még átsétálni az üzlet másik végébe, hogy a kosarába tegye még ezeket is. 

Amikor már amúgy is csordultig pakolt bevásárlókocsit tolunk magunk előtt, sokszor már nincs is hely még egy nagy csomag kéztörlőnek vagy wc papírnak. Ha pedig tömegközlekedéssel járunk a munkából haza, akkor pedig cipelni nincs kedvünk az ormótlan csomagot, ami túl elegánsnak sem mondható.

Papírtörlők online, nagy kiszerelésben

Bárhonnan nézzük a dolgot, meg kell állapítanunk, hogy időpocsékolás ezzel vesződni. Egyetlen dolgot tehetünk ennek a kiküszöbölésére, mégpedig azt, hogy amennyire lehet optimalizáljuk a háztartási feladatoknak az előre látható és kiszámítható részét. A kéztörlő papír és társai esetében könnyen kiszámíthatjuk, hogy mennyit használunk el belőlük egy hét vagy egy hónap alatt. Ha ezt a mennyiséget felszorozzuk hattal vagy tizenkettővel, akkor máris megkapjuk a féléves vagy éves mennyiséget. Szép nagy adag lesz. 

Keressünk otthon egy helyet, ahol el tudjuk tárolni ezt a nagyobb mennyiséget és rendeljük meg egyben házhoz. A Higiénia Online shopból például rengeteg féle higiéniai anyagot választhatunk nagy kiszerelésben és ezáltal kedvező áron. Ezeket a minőségi papírtörlőket választják gyakran az irodaházak és bevásárlóközpontok is. És amellett, hogy kedvező áron rendeltünk, egészen a küszöbig szállítják nekünk a termékeket. 

Így félévente vagy évente csak egyszer kell foglalkoznunk ezzel a témával. Ha már pontosan tudjuk a mennyiségi adatokat és a kedvenc termékünket is kiválasztottuk, akkor a következő rendelés még gyorsabban fog menni, amit akár útközben is elintézhetünk pár perc alatt a telefonunkról. És nincs többé: “Már megint elfogyott!” kellemetlenség… 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását