2024. április 27. - Zita

Neves oktatók tartanak edzést

Neves külföldi és hazai oktatók tartanak edzést vasárnap a Move Ya! Day elnevezésű aerobik napon, amelyet a Papp László Budapest Sportarénában rendeznek meg.
2007. november 9. péntek 09:45 - Hírextra

A nagyszabású eseményen 9 nemzetközi és 15 magyar sztároktató vesz részt, akiknek lételemük a mozgás és nem csak egy unalmas aerobik órát akarnak tartani, hanem szeretnék, ha a résztvevők átélnék a mozgás örömét, boldogságát. A külföldiek közül Gil Lopes érkezik Brazíliából, Jessica Expisito Spanyolországból, Julio Papi Olaszországból, a magyar előadók között pedig megtalálható például Béres Alexandra és Füzessy Balázs - tájékoztatta az MTI-t Orczy Viktória, szervező.

Az órák között újdonságnak számít az úgynevezett Hot Iron edzés, amely egy súlyzós órát takar, egyediségét a gyakorlatok ismétlésének száma és a súlyzók mérete adja, ugyanis ezek a hagyományos alakformáló órákon használtaknál nehezebbek. Ezzel az edzési formával hatásos zsírégetés érhető el. Megfelelő táplálkozással párhuzamosan pedig gyors eredmény produkálható.
A rendezvény minden mozgással kapcsolatos igényt kielégít - ígérik a szervezők.

Aki egész nap jógázni akar és a nyugodtabb órákat kedveli, az is megtalálja a neki való programot, de aki inkább táncolna, vagy spinning (teremkerékpár) edzésen venne részt az is válogathat a leginkább neki való programok közül. Emellett az aerobik órák minden válfaja képviselteti majd magát.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását