2024. május 20. - Bernát, Felícia

Ezt a 3 terméket keresik a szexshopokban

Az elmúlt években a szexshopok fokozatosan átalakultak a szexuális tájékozódás és a személyes öröm forrásává. Az emberek egyre nyitottabbá válnak a szexuális segédeszközök és termékek iránt, és egyre többen keresik ezeket az eszközöket az intim életük kiegészítésére. Hogy mely termékek miatt keresik a látogatók ezeket a weboldalakat? Cikkünkből kiderül!
2023. június 27. kedd 12:16 - HírExtra

A 3 legnépszerűbb szexshop termék

Vibrátorok: A vibrátorok kétségtelenül a legnépszerűbb szexuális segédeszközök közé tartoznak. Valamennyi online szexshop ezekből értékesíti a legtöbbet. Talán nem is csoda, hiszen ha az utca emberét megkérjük, hogy nevezzen meg egyetlen szexuális segédeszközt, nagy valószinűséggel a vibrátor jut először eszébe. 

Mára olyannyira hatalmas a vibrátorok kínálata, hogy némelyik még csak nem is hasonlít arra, ami. Nem csoda hát, hogy ebből a sokszínűségből aztán mindenki talál olyat, ami beleillik hálószobai kisszekrényébe.

Erotikus játékok és kiegészítők: Az erotikus játékok és kiegészítők szintén népszerűek a szexshopokban. Az ilyen termékek közé tartoznak a szintén klasszikusnak tekinthető plüss bilincsek, tollas paskolók, vagy akár a szerepjáték kiegészítők, pajkos jelmezek is. 

A legtöbben, ha arról esik szó, hogy fel kellene éleszteni kapcsolatukban a szenvedélyt, a különféle parókákhoz és jelmezekhez nyúlnak. Ez a bevett szokás a szexshopok eladásaiból is jól megmutatkozik.

Erotikus ruházat és fehérnemű: Az erotikus ruházat és fehérnemű szintén népszerű termékkategória a szexshopokban. A legtöbb hölgy fehérneműs fiókjában megtalálható minimum 1 olyan speciálisabb darab, amelyet a különleges alkalmakra tartogat. Ráadásul, ha igazán széles kínálatból szeretne válogatni az ember, nincs is jobb hely arra, mint egy szexshop, ahol a romantikus csipkétől, egészen az extrém latex fehérneműkig, minden megtalálható.

A szexshopok látogatása mára már kezdi elveszíteni tabu jellegét. A szemérmesebbek számára ráadásul hatalmas lehetőséget jelentenek az online felületek, amelyek otthonról, diszkrét nézelődést és vásárlást tesznek lehetővé. 

Valószinűleg ez is hozzájárul ahhoz, hogy a mai 20-as, 30-as éveiket élő fiatalok jóval nyitottabbak ha szexről van szó. A tabuk ledöntése, a szexről történő nyílt kommunikáció pedig elengedhetetlen egy egészséges párkapcsolatban.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását