2024. július 27. - Olga, Liliána

Keress szakembert akár percek alatt a SzakiWeb alkalmazással

Soha nem volt könnyű jó szakembert találni, ha építőipari munkákról, segítségről lett volna szó. A legtöbb szaki ráadásul magas áron dolgozik – és ez még nem feltétlenül garantálja a minőséget. Érdemes lehet egy szakember kereső portált használni abban az esetben, ha igazán jó szakikat akarunk találni. Erre nyújt egy lehetséges megoldást a Szakiweb alkalmazás.
2023. június 23. péntek 10:18 - HírExtra

Mi a Szakiweb különlegessége?

Két olyan dolgot tudnánk említeni a SzakiWeb honlapjával kapcsolatban, amely tényleg megkülönbözteti őt szinte az összes többi alkalmazástól. Az egyik a hihetetlen ergonómiakifejezetten építőipar, otthon, felújítás témára összpontosít, tehát, nem egy általános szakember kereső adatbázisról lenne szó. Másrészt, teljesen ingyenes a használata – nem kell érte fizetni sem keresőknek, sem hirdetőknek.

Miért jött létre a portál?

A portál célja, hogy összehozza a szakmai nagyközönséget a keresőkkel, a kereslet és kínálat összeboronálása. Nagyon kevés másik weboldal van Magyarországon, amely tényleg hatékonyan közvetítené a szakembereket a cégek és a lakosság felé. A rendkívül ergonómikus kialakításnak köszönhetően ez maximálisan meg is tud valósulni.

Hogyan kell keresni vele?

Egyszerűen menjünk a főoldalra, és írjuk be a várost, valamint a keresett szakmát, és már listázza is nekünk az alkalmazás a megfelelő szakikat – akik kiszállást vállalnak az adott városban, helyiségben, vagy körzetben. Az applikációban több, mint 3000 magyar város és több, mint 40 szakma található meg, tehát, szinte minden elképzelhető igényre találhatunk a segítségével választ. Nagyon fontos, hogy a keresőmezőben a várost és a szakmát is meg kell adni, nem elég csupán az egyiket a kettő közül.

Melyek a legfontosabb szakmák?

A legfontosabb szakmák nem csak és kizárólag az építőiparhoz kapcsolódnak – minden, ami otthonteremtés, karbantartás, felújítás. A legfontosabbak – többek közt: villanyszerelő, asztalos, bádogos, kőműves, tapétázó, szobafestő, statikus, vakoló, tapétázó, ingatlanos és háztartási gépszerelő. Ezek a legnépszerűbb, legtöbbet keresett oldalak a weboldalon. Ezeket természetesen városonként lehet megtekinteni – például az alábbi linken lehet megtalálni a pesti burkolókat.

Miért az építőipari fut a legjobban?

Az összes szakma közül az építőipar fut a legjobban – ez nem is kérdés, hiszen jelenleg az ingatlanpiac remekül fut, és rengeteg házat építenek, nagyon sok a felújítási, generálkivitelezői munka is.

Mióta létezik a honlap?

Egy új weboldal, amely elkápráztatja a nagyközönséget, mindössze 2023 tavaszán indult el, és rövid időn belül hatalmas látogatószámra tett szert, köszönhetően az erős reklámkampánynak és erős brandingnak. Már az induláskor is rengeteg szaki adta meg az adatait, és döntött úgy, hogy szeretne részt venni ebben az ingyenes lehetőségben.

Vajon tényleg megéri szakemberként dolgozni?

Ne vegyél rá mérget, hogy többet keresel, mint egy jó szakember. Asztalos? Mérnök? Programozó? Villanyszerelő? Melyik visz haza többet? A válasz persze szubjektív, és talán több kérdéstől is függ. Nagyon fontos kérdés például, hogy ki dolgozik vállalkozóként és ki alkalmazottként. De általánosságban véve kijelenthető, hogy a szakemberek a legjobban kereső személyek közé tartoznak Magyarországon.

Sokszor szoktak az emberek különféle szakmákat kitanulni annak ellenére, hogy elvégeztek egy egyetemi képzést. Egy diploma sok mindenre megtaníthat minket – komplex emberi szemléletre, összetett, strukturális gondolkodásra, ez pedig segíthet minket abban, hogy eredményesebb vállalkozók legyünk. Viszont, igazán jó kereseti lehetőségek szakemberként vannak Magyarországon 2023-ban.

Mennyi kezdőtőke kellhet egy vállalkozás indításához?

Nem kellenek milliók ahhoz, hogy egy egyszerűbb vállalkozást elindíthass, persze, ez a pontos szakmától is függ. Villanyszerelő, építőipari kivitelező, vagy burkoló – az első munkák elvállalásához nem feltétlenül kell komolyabb kezdőtőke, egy komolyabb szerszámpark vagy géppark persze nem árthat, egy idő után mindenképp érdemes elgondolkodni a beruházáson.

Összegzés

Magyarországon kevés olyan honlap van, amely ténylegesen jól használható applikáció lenne – ha szakember keresésről van szó. Bizonyosan állíthatjuk, hogy a Szakiweb ilyen alkalmazás – hiszen, a felhasználók egyöntetű véleménye szerint rendkívül könnyen használható, ergonómikus a használata és mindenki számára egyszerű. Az ingyenessége csupán hab a tortán – senkinek nem kell fizetnie egy forintot sem azért, hogy használhassa.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását