2024. április 25. - Márk

Céges lomtalanítás konténer rendeléssel

Az otthoni nagytakarítás viszonylag gyakran elvégzendő feladat. Szinte minden évszakban megvannak a kötelező teendők, mint a ház kitakarítása, a pince, a garázs és az udvar rendbetétele.
2023. április 5. szerda 12:53 - HírExtra

Ilyenkor megszabadulunk a felesleges holmiktól, rendet rakunk és takarítunk. A cégek életében is legalább annyira fontos a lomtalanítás, mint otthon, hiszen óriási papírhalmok keletkeznek, kiselejtezett székek és bútorok várják, hogy elszállítsák őket, melyhez tökéletes megoldás a konténer bérlés.

Milyen hulladékok keletkezhetnek?

Kisebb és nagyobb irodák esetében is fontos, hogy a munkavállalók rendben és tisztaságban dolgozzanak. Ez nem csak az átláthatóság miatt fontos, a dolgozók kényelmét is szolgálja, aminek köszönhetően a munka is hatékonyabb.

Papírhulladékok: Fontos, hogy meghatározott időnként nekilássunk a szelektálásnak, és a már szükségtelen iratokat semmisítsük meg, dobjuk ki és ha szükséges konténer segítségével szállíttassuk el. Ezáltal nem csak az iroda rendezettségéért tehetünk, hanem a környezetvédelem irányába is teszünk egy lépést. A még szükségesnek vélt dokumentumokat pedig fűzzük mappákba és rendszerezzük azokat.

Elektronikai berendezések: a már használaton kívüli, tönkrement irodai gépek, mint a számítógépek, szkennerek, nyomtatók stb. szintén értékes helyet foglalhatnak el. A még működőképes, de nem használt gépeket amortizáció után értékesíthetjük, elajándékozhatjuk, a rosszakat pedig hulladéklerakóban adhatjuk le.

Székek és bútorok: ezek a berendezések is nagy helyet foglalnak, amikor már nincsenek használatban. A forgószékek tönkremennek, a bútorok kicsik vagy kihasználatlanok lesznek. Ilyenkor nincs más választás, vagy új bútorokra és székekre van szükség, vagy fel kell újítani, meg kell javítani. Ha kiselejtezzük ezeket, akkor nem éri meg megtartani, pakolgatni egyik irodából a másikba, meg kell tőlük szabadulni.

Irodai eszközök: ezek az eszközök nagyon gyorsan cserélődnek. A tűzőgépek, lyukasztók, ollók hamar elromlanak, ha sokat használjuk őket, a mappák, iratrendezők, tollak stb. hamar fogynak. Természetesen ezeket sem éri meg sokáig tartogatni, hiszen sok értékes helyet foglalnak el.

Szabaduljon meg a hulladéktól, rendeljen konténert

Ha az Ön irodájában is épp aktuális a szelektálás és lomtalanítás, ne késlekedjen, hívjon minket és foglaljon időpontot. A konténer segítségével elszállíttathatja a felesleges bútorokat, eszközöket, papírokat, és máris jobban fog menni a munka is.

Konténer rendelés esetén segíthetünk 4,5,6, 8 és 10 m3-es konténerekkel. Önnek nincs más dolga, mint megrendelni és felpakolni a konténerre, a mi feladatunk pedig a konténer kiszállítása és elszállítása. Amennyiben az iroda felújítását tervezik, cégünk a sittszállítás esetén is tud segíteni! Hívjon minket még ma, és szabaduljon meg a céges hulladéktól minél hamarabb.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását