2024. február 23. - Alfréd

Megint valótlant állított az Origó

Másodfokon is pert nyert Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője és alelnöke, az Origo ellen.
2023. március 3. péntek 10:24 - HírExtra

A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete mondja ki, hogy az origo.hu valótlanul állította, hogy "Újabb megdöbbentő részletek derültek ki Cseh Katalin uniós pénzügyi csalásáról". Erről maga az EP-képviselő számolt be a Facebook-oldalán.

„A Fidesz-propaganda tipikus módszere, hogy a korrupció ellen felszólalókat mondvacsinált korrupcióval vádolja meg és sározza be, hogy hiteltelenítse a küzdelmünket. Csakhogy hazudtak, ezért a bíróság helyreigazításra kötelezi az origo.hu-t, hiába próbáltak fellebbezni” – írja a közösségi médiában a Momentum politikusa.

Cseh Katalin hozzátette, hogy tisztában van vele, hogy közszereplő mivolta végett a propaganda árgus szemekkel követi minden lépését, de nem ártana, ha a kormányközeli korrupciógyanús ügyeket is ugyanilyen vehemenciával tanulmányozná az Origo.

Rövid időn belül ez a második per, amit a Momentum politikusai megnyertek a propaganda sajtó ellen. Donáth Anna, a Momentum másik EP-képviselője, nemrég számolt be róla, hogy végrehajtókat küldött a propagandára, hiszen azok nem teljesítették a bíróság által kiszabott kötelességeiket.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását