2024. március 19. - József, Bánk

A vászonkép, mint lakásdekoráció

A vászonképek az elmúlt évek nagy visszatérői a lakberendezési trendekben. Nemcsak amiatt népszerűek, mert a plakátokhoz képest tartósabbak, hanem amiatt is, hogy a rajtuk megjelenő motívumoknak túlzás nélkül csak a képzelet szabhat határt. Ezt nemcsak a sokféle választható témakör biztosítja, hanem az egyedileg készíttetett dizájnok szabadsága is. Gyere, tarts velünk és merülj el a vászonképek különleges világában.
2023. január 29. vasárnap 18:54 - HírExtra

Vászonkép, avagy a legsokszínűbb dekoráció otthonodba

A pandémia alatt és után újra megnövekedett az igény a természetes lakásdekorációkra. A bezártság érzetét nemcsak egy világjárvány alatt, de a korán sötétedő, hideg őszi-téli napokon is remekül tudja oldani egy rattan fotel, egy nagy, pihe-puha pléd, pár fonott kosárka vagy éppen egy flízre nyomtatott, keretre feszített vászonkép.

Az otthonosságról a tapintható textúrák mellett a megannyi csodás dizájn is gondoskodik, amelyek között korosztálytól és stílustól függetlenül könnyű megtalálni a személyiségünkhöz és az otthonunkhoz passzolót. Mivel a vászonképek nincsenek becsillanó üveglap mögé zárva, nemcsak hívogató közeget teremtenek, de minden szögből ugyanúgy is néznek ki.

A ByHome vászonképei között egy-, három-, négy-, és ötrészes alkotások is megtalálhatók. A sokféleség ezen felül a több száz választható dizájnban is jelentkezik: a legnépszerűbb állatos, virágos és zen témakörök mellett az egészen különleges street art, vintage és absztrakt tematika is helyet kapott a kínálatban. Ha pedig egy olyan vászonképre vágysz, amiből csak egy létezik a világon, egyedi fotóddal ezt is szívesen elkészítjük neked.

Melyik helyiségbe érdemes vászonképet választani?

A modern technológiáknak és a minták sokféleségének köszönhetően ma már bátran el lehet rugaszkodni a nappalitól, a hálószobától és az előszobától, ha a vászonkép felhelyezéséről van szó.

Egy jól kiválasztott vászonkép

- az irodában kreativitásra és produktívabb munkavégzésre ösztönöz,

- a fürdőszobában meghitt környezetet biztosít egy pihentető habfürdőhöz,

- a gyerekszobába állandó vidámságot csempész,

- a konyhában inspirál a főzésre és jó étvágyat biztosít,

- az előszobába belépve azonnal megmutatja az ott lakók egyéniségét.

Az egyedi vászonkép a legszemélyesebb ajándék

A webáruházaknak és az online vászonkép tervezőknek köszönhetően ma már ki sem kell mozdulnod otthonról ahhoz, hogy valami nagyon személyeset ajándékozz szeretteidnek. Legyen szó a karácsonyi vásárlói dömpingről vagy a nyári kánikuláról, amikor kedved sincs kilépni a hűvös lakásból, egy egyedi vászonkép szuper, otthonról is beszerezhető meglepetés.

Pár egyszerű tanács megfogadásával az egyedi vászonkép pont úgy fog kinézni, ahogy elképzelted:

1. A jó minőségű nyomat érdekében mindig használd a lehető legnagyobb felbontású képet.

2. Válassz éles, elmosódásmentes fotót.

3. Ellenőrizd a kép kontrasztosságát, hogy messziről is jól mutasson.

4. Ha csak kisebb méretű fényképed van, érdemes kisméretű vászonképet készíttetni belőle, hogy a végeredmény garantáltan jól mutasson.

Ha egyedi vászonképedet a ByHome lakberendezési webáruházból rendeled meg, sem kompromisszumokat, sem rizikót nem kell vállalnod. Amikor előkerül az ajándékdobozból a vászonkép, szeretted arcán garantált lesz a mosoly, hiszen a képfeltöltés után a gyártás egészen addig nem indul el, amíg jóvá nem hagytad a továbbított látványtervet. 

Mitől különlegesek a ByHome vászonképek?

A ByHome saját tervezőcsapatának köszönhetően a kínálatban megtalálható vászonképek jelentős része exkluzív, csak a ByHome-nál megtalálható dizájn, így ezekkel a képekkel garantáltan nem találkozol majd az orvosi rendelő várójában vagy a hotelszobában, ahol jól megérdemelt nyaralásodat töltöd.

A ByHome vászonképek

- egy olyan speciális flíz vászonra vannak nyomtatva, amely tökéletes színvisszaadást biztosít,

- környezetbarát anyagokkal, illatmentesen készülnek a webáruház saját műhelyében,

- hosszú éveken át stabil, mégis könnyű fali dekorációk,

- magas minőségű nyomtatása a kép méretétől függetlenül kiváló részletességet nyújt,

- UV védelemmel vannak ellátva, ezért bátran helyezheted őket lakásod naposabb részeire is,

- a széleken is nyomtatottak, így keret nélkül is esztétikus dekorációk. 

Akár ajándékba szánod, akár magadat szeretnéd meglepni egy gyönyörű vászonképpel, a legfontosabb, hogy megbízható forrást válassz a rendeléshez. A ByHome-mal egészen biztosan nem lősz majd mellé, hiszen a lakás leendő éke saját műhelyben, gyors, de alapos, többszöri ellenőrzéssel történő kidolgozással készül. Az elkészült terméket pedig buborékfóliában és vastag karton csomagolásban kapod kézhez.

Fontos, hogy szánj elég időt a böngészésre, hiszen egy jól kiválasztott vászonkép hosszú éveken át trendi eleme lehet kedvenc helyiségednek. Az pedig csak bónusz, ha a készülő alkotás egy szép családi emléknek vagy baráti összejövetelnek állít emléket. Jó nézelődést és jó tervezgetést!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását