2024. március 19. - József, Bánk

Mit szólnál egy-két bárszékhez otthonra?

Bár korábban csak a pubokkal, bárokkal és kocsmákkal kötöttük össze ezeket az egyszerű, mégis oly nagyszerű bútorokat, ma már egyre több otthonban felbukkannak, és egyre kedveltebb elemeivé válik akár az étkezőknek, akár a konyháknak.
2023. január 14. szombat 08:52 - HírExtra

Hogy miben rejlik a jelentősége, miért olyan népszerű és egyáltalán mire lehet használni? Ennek járunk utána a mai cikkünkben!

A kis lakások éke lehet!

Ha végignézed a Prémium bútoráruház bárszékeinek a kínálatát, akkor bizony rájössz, hogy ezek a speciális székek bármely otthon ékkövei lehetnek! Rengetegféle színben, változatos anyagfelhasználással, klasszikus és formabontó vonalvezetéssel találsz mindenféle darabot, így biztosan megjön a kedved ahhoz, hogy beszerezz belőle néhányat.

Különösen akkor, ha kisebb alapterületű lakásban élsz, ahol maximális szinten fontos a megfelelő helykihasználás. Így jöhet képbe a bárszék, amely nemcsak, hogy kisebb helyet foglal el a hagyományos társainál, de praktikusabb is.

Elég egy kis falra szerelhető asztalka, amely akár le- és felhajtható is, és máris megvan a mobil étkező, de akár a konyhapult mellé is odaállítható egy-egy bárszék, így a gyors reggeli vagy uzsonna helyszíne is biztosítva van.

De a hatalmas családi házakban is megvan a létjogosultsága!

Persze nem csupán a garzonok tulajdonosai fedezték fel maguknak ezt az ülőalkalmatosságot, hanem a nagy térrel rendelkező otthonteremtők is. Biztosan te magad is láttad már az amerikai filmekben, ahogy a hatalmas konyha-étkezőt egy óriási konyhasziget köt össze vagy választ el, amely körül bárszékek hada sorakozik. 

Ide huppannak le a munkából fáradtan hazaérkező felnőttek, itt várják az uzsonnásdobozukat a gyerekek, sőt egy-egy családi drámát követő őszinte éjszakai beszélgetéseknek is a bárszékek a fültanúi.

Láthatod hát, hogy mindenhol megállja a helyét ez a nagyon sokrétű bútordarab, így nem is kérdés, hogy neked is be kell szerezned egyet-kettőt a Prémium bútoráruház termékei közül!

Válassz stílusod szerint!

Nyilvánvalóan mindenképp azt tanácsoljuk, hogy ezeket a bútordarabokat is próbáld minél inkább az otthonod stílusához illeszkedően kiválasztani, hiszen attól még, hogy egy karcsú és nem túl hangsúlyos bútorról van szó, azért nem jó, ha teljesen kilóg a képből.

Akár a minimalista, akár a skandináv, akár a vintage stílus híve vagy, meg fogod találni a tökéletes bárszéket! Sőt még a színek között is tudsz válogatni, ezért ha színpalettát követve rendezed be az otthonod, nem kell eltérned a kiszemelt színsor használatától!

Használd ki bátran!

Bár fentebb nagyon sok felhasználási javaslattal álltunk elő, azért ahány ház, annyi szokás, így csak te leszel a tudója annak, hogyan illeszkedik majd legjobban az életedhez, miként tudja a leghatékonyabban szolgálni majd a kényelmedet ez a nagyszerű szék! 

Vásárold meg a számodra leginkább tetszetős darabot, és kezdd el beépíteni a mindennapi életedbe!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását