2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Nyerjen bérletével 5000 forint értékű BKK-ajándékutalványt!

Vásároljon negyedéves Budapest-bérletet a BudapestGO applikációban, és egy kis szerencsével 5000 forint értékű BKK-ajándékutalványt nyerhet!
2022. december 13. kedd 14:08 - HírExtra

A Budapesti Közlekedési Központ 40 ajándékutalványt sorsol ki azok között, akik a BudapestGO applikációban 2022. december 12. és 2023 január 31. között megvásárolt negyedéves bérletüket regisztrálják a társaság nyereményjátékában.

 Aki rendszeresen használja a fővárosi közösségi közlekedést, annak általában a negyedéves bérlet jelenti az egyik leggazdaságosabb és legkényelmesebb megoldást. Ráadásul most a BudapestGO-ban duplán megéri ezt a bérlettípust választani, ugyanis a Budapesti Közlekedési Központ a regisztrálók között 40 BKK-ajándékutalványt sorsol ki, amelyek a társaság által forgalmazott jegyekre, bérletekre válthatók be a kiállításuktól számított egy évig. 

 A játékra azok a 18. életévüket betöltött ügyfelek jelentkezhetnek, akik regisztrálnak a BudapestGO applikációban, feliratkoznak a hírlevélre, és 2022. december 12. és 2023. január 31. között a mobilapplikációban negyedéves BKK-bérletet vásárolnak, illetve azt regisztrálják 2023. február 3., 10 óráig a BKK nyereményjátékában. 

A nyertesek nevét 2023. február 6-án 14 és 18 óra között teszik közzé a társaság honlapján és Facebook-oldalán. Az ajándékutalványokat személyesen, a BKK Központi Ügyfélszolgálatán (1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 19–21.) nyitvatartási időben lehet átvenni 2023. március 10-ig. Az utalványok a BKK által forgalmazott jegyekre, bérletekre válthatók be a kiállításuktól számított egy évig a BKK Ügyfélközpontjaiban és a Központi ügyfélszolgálaton.

Forrás: BKK
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását