2024. március 19. - József, Bánk

Magyar startup nyert díjat Európa vezető energetikai kiállításán 

Rendkívül sikeres félévet tudhat maga mögött a Startup Campus németországi irodájának portfólióvállalata, a MET3R. Innovatív megoldásaikat Európa vezető energetikai szakkiállításán, az Enlit Europe frankfurti állomásán mutatták be. A rendezvény keretében a Four D's Pitching Festival egyik előadójának is beválasztották őket, ahol megnyerték a "Demokratizáció" kategóriát. 
2022. december 13. kedd 14:01 - HírExtra

A MET3R célja, hogy áthidalja az elektromos járművek és az intelligens hálózat közötti szakadékot. Technológiáik segíthetnek az elektromos járműflottát üzemeltető vállalkozásoknak a flotta töltéseinek optimalizálásában, a töltőhely hálózati terhelésének csökkentésében és működésük fenntarthatóbbá tételében. Ezzel nagyban támogatják a hálózatirányítókat az elektromos járművek töltéséhez kapcsolódó terhelések megértésében és intelligens kezelésében.   

Európa vezető energetikai szakkiállításán, a frankfurti Enlit Europe vásáron bebizonyosodott, hogy globális szinten is egyre többen érdeklődnek ezen – most már díjnyertes – magyar innováció iránt. A vásárt megelőzően is bíztató jelnek bizonyult, hogy a magyar startupot beválogatták abba a 24 cégnek helyet adó INNOVATORS ZONE* kiállítói helyszínre, ahonnan végül kategóriájukban ők kerültek ki győztesen. Izgatottan várjuk, milyen sikereket érnek el a jövőben, de ami biztos, hogy a következő Enlit Europe rendezvényen 2023-ban, Párizsban ismét találkozhatunk velük. 

Forrás: startupcampus.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását