2024. március 29. - Auguszta

Kőburkolatok az otthonodban: így tervezd meg lépésről-lépésre

A kőburkolatok sokszínű kül- és beltéri alkalmazást tesznek lehetővé. A modern megjelenésű építőanyag segítségével igazi harmónia teremthető a homlokzat és a belsőépítészeti elemek között. Cikkünkben bemutatjuk, melyek a kőburkolat legfontosabb előnyei és ismertetjük a telepítésének lépéseit.
2022. november 16. szerda 17:18 - HírExtra

Melyek a kőburkolatok legfontosabb előnyei?

A kőburkolat kirobbanó népszerűsége nem véletlen. Esztétikus megjelenése mellett, gazdaságos, könnyen megmunkálható és tartós is. A következőkben bemutatjuk a Slate Design által forgalmazott kőburkolat legfontosabb előnyeit.

Az ultravékony Slate Design kőburkolatok hajlíthatóak, így akár íves felületekre is rögzíthetők.

Kifinomult ragyogású, fényűző látványvilágú csillámpalát szeretnél? Vagy jobban tetszik a rusztikus felületű, drámai hatású agyagpala? Több mint 30 kőfelület érhető el a Slate Design termékkínálatában, így garantáltan megtalálod az igényeidnek megfelelő darabot.

A világ legvékonyabb kőburkolata, így ökológiai lábnyoma jelentősen alacsonyabb a konvencionális kőburkolatoknál.

A kül- és beltéri alkalmazáson túl, akár bútorkészítésben is használható. Forgácslapra hőpréssel laminálva vagy hidegen sajtolással bútor felületekre is rögzíthető.

A Slate Design által forgalmazott kőburkolatok 100%-ban természetes kőfelületek.

A Slate Design kőburkolatok minőségét igazolja, hogy a Nemzeti Műszaki Értékelés alapján az Építésügyi Minősítő Intézet által tanúsított építési termékek.

Ideje búcsút inteni a hangos és koszos felújításoknak! Az ultravékony kőburkolatok telepítése gyors, egyszerű és szinte teljesen koszmentes.

A növekvő építőanyag árak mellett fokozottan fontossá válik a megfelelő termékek kiválasztása. A Slate Design termékei remek ár-érték aránnyal kecsegtetnek!

Kőburkolat telepítése a lakásban lépésről-lépésre

Legyen szó kültéri falburkolat vagy homlokzati kőburkolat telepítéséről, a felújítási munkálatok elvégzéséhez érdemes szakember segítségét kérni. A lentiekben röviden összefoglaljuk a munkafolyamatok fontosabb állomásait:

1. Igényfelmérés

A kőburkolat telepítése minden esetben az igényfelméréssel kezdődik. Ebben a fázisban rögzítik a megrendelői igényeket. A feladatok meghatározása mellett kiválasztásra kerül a burkolat színe és anyaga is.

2. Tervezés

Ezt követően a felújítási feladatot végző szakember elkészíti a műszaki- és látványterveket a megrendelői igények alapján. Ebben a szakaszban további apró módosítások hajthatók végre ahhoz, hogy valóban tökéletesen kielégítse a megrendelői elvárásokat.

3. Anyagok beszerzése

A tervek véglegesítését követően jöhet az anyagok beszerzése. A színek kiválasztása nem egyszerű feladat. A Slate Design ebben szeretne segíteni. Weboldalukon választható termékminta 3 színben, amelyet mindössze 3000 forintért házhoz is szállítanak. A kőfelületek személyes megtekintése segíthet a tökéletes döntés meghozásában!

4. Telepítési folyamat

Az utolsó lépésként az építőmunkások elvégzik a szükséges előkészületeket és rögzítik a burkolatot a kijelölt felületekre. A kevesebb, mint 3,0 kg/m2-es súly, az átlagosan mindössze 2 mm-es vastagság, az 1220×610 mm-es táblaméret nagyságrendekkel megkönnyíti, felgyorsítja, költséghatékonyabbá teszi a kivitelezést más hagyományos, vastag ragasztott vagy konzolos kőburkolatok rögzítéséhez képest.

Slate Design: a világ legvékonyabb kőburkolatának hazai forgalmazója

A Slate Design Kft. 2013 óta hivatalos gyártó képviselete az ultravékony Slate Design kőfurnér burkolatoknak. Számos homlokzat, otthon, üzlet, iroda, szálloda és wellnessközpont építésénél és megújulásánál kaptak kiemelt szerepet a cég innovatív termékei. Kellemetlen tapasztalataid vannak a lassú beszállítókkal? A Slate Design Kft. folyamatosan megújuló árukészletből akár 2-3 napos határidővel is tudja teljesíteni a megrendeléseket. 

A kőfurnér burkolatok beépítéséhez szakszerű segítséget nyújtó vállalat nem csupán komplett műszaki megoldásokat értékesít, de a hozzájuk szükséges segédanyagokat is biztosítja. A Slate Design Kft. termékei már számos országba eljutottak, mint például: Románia, Szlovákia, Horvátország, Ausztria, Svájc, Írország, Egyesült Királyság és az USA.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását