2024. március 29. - Auguszta

A válság nehezíti a menekülteket segítők munkáját

Ahogy nőnek az árak, nőnek a rezsiköltségek, úgy csökken az adományozási kedv. Sajnos egyre kevesebb adományt kapnak azon szervezetek, amelyek a rászorulókat támogatják, pedig ők nem lettek kevesebben.
2022. október 21. péntek 12:23 - HírExtra

Különösen a menekültek esetében nehezül a helyzet, mivel továbbra is nagy számban érkeznek hazánkba. A háború kitörésekor beindult tömeges összefogás mára elhalványult. Nem csoda, hisz annyi minden másra terelődik a figyelem - az árakkal, a rossz hírekkel együtt a bizonytalanság csak nő. 

Így a hősiesen helytálló karitatív szolgálatok és civilek munkája most egyre nehezebbé válik, minden támogatásnak nagyon örülnek!

Ezért a Szcientológia önkéntes lelkészek a háború kezdete óta töretlenül visznek adományokat a menekülteket ellátó szervezeteknek, miután megtudakolják tőlük, mire van szükségük. 

Így tettek most is. A friss gyümölcs, üdítők, insant leves, konzerv és egyéb tartósélelmiszer-adomány a jelenlegi helyzetben nagyon jól jön, hisz számos helyen a raktárak kifogytak, a menekültek viszont továbbra is érkeznek.

Még ha a háborúnak mi magunk nem is tudunk véget vetni, de a hazánkba érkező áldozatoknak annál inkább tudunk segíteni. Összefogással sokkal erősebbek vagyunk.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását