2024. március 19. - József, Bánk

"Az Európai Ügyészség a megoldás"

Hajnal Miklós,a  Momentum parlamenti képviselője, az országgyűlésben világított rá arra, hogy ha a Fidesz egy percig is komolyan gondolná a korrupció elleni harcot, akkor csatlakozna az Európai Unió Ügyészségéhez.
2022. szeptember 28. szerda 11:54 - HírExtra

„A maguk kielégítetlen kapzsisága miatt bizonytalanná vált az uniós pénzek érkezése hazánkba. Már sokszor mondtuk, de most elismétlem újra: ha a Fidesz egy percig is komolyan gondolná a korrupcióellenes fellépést, akkor csatlakozna az Uniós Ügyészséghez. Semmi szükség új hatóságra, ha már van egy létező és működő uniós szerv.” – mondta felszólalásában Hajnal.

A Momentum képviselője azt is hozzátette, hogy a magas infláció, az orosz energiafüggőség és a kaotikus tolvajkormányzása a Fidesznek azt eredményezte, hogy hazánkban a legmagasabb az energia ára az EU-ban, annak ellenére, hogy a külügyminiszter azt hirdeti, hogy ötödáron kapjuk azt az oroszoktól.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását