2024. március 29. - Auguszta

Új ismeretterjesztő és kulturális online magazinok indultak

Új ismeretterjesztő, valamint kulturális online magazint indítottak 2022 nyarán a citygreen.hu kertészeti és életmód magazin szerkesztői. A thinker.hu ismeretterjesztő magazin, valamint a teaser.hu kulturális és szórakoztató magazin színvonalas és hiteles tartalmakat kínál olvasói számára.
2022. szeptember 16. péntek 09:56 - HírExtra

A teaser.hu oldalon programajánlókat, kulturális híreket, filmajánlókat olvashatnak a weboldalra látogatók, A nap verse rovat segítségével pedig megismerhetik, valamint feleleveníthetik a hazai és világirodalom legnagyobb klasszikusait. 

A rovatban elsőként olyan remekművek kerültek publikálásra, mint Ady Endre A magyar Ugaron, valamint Arany János A walesi bárdok című verse, a továbbiakban természetesen a hazai irodalom további meghatározó alakjainak művei is sorra kerülnek. 

A magazin szerkesztői a gasztronómia szerelmeseiről sem feledkeznek meg, és igyekeznek hírt adni a különféle gasztronómia programokról, új éttermek, kávézók megnyitóiról, valamint a gasztronómiai versenyekről, hazai sikerekről is.

A thinker.hu ismeretterjesztő magazin, a természettudományok, technológiai újdonságok, biológiai érdekességek iránt érdeklődők számára kínál érdekes olvasnivalókat. Az oldalon tudományos hírek és programajánlók is helyet kapnak. A csillagászat, űrkutatás, valamint a régészet iránt érdeklődők szintén megtalálhatják itt a kedvükre való tartalmakat.

A szerkesztők különösen nagy hangsúlyt fektetnek a hazai élővilág bemutatására is, cikkeikből megismerhetjük például a Magyarországon élő legszínesebb madarakat, a magyarországi nemzeti parkok állat és növényvilágát, de természetesen a távolibb vidékek természeti értékeiről sem feledkeznek el.

Részletesen bemutatásra kerülnek az érdekesebb külföldön élő állatfajok, mint amilyen például a kék szajkó, emellett, olyan izgalmas természettudományos szenzációkról olvashatunk, mint az extrém körülményeket is túlélő medveállatka.

A zöld rovatban, olyan napjainkban aktuális témákkal foglalkoznak, mint az időjárási szélsőségek, a környezet- és természetvédelem, a fenntarthatóság valamint a hulladékgazdálkodás. 

Bízunk benne, hogy sikerült kedvet csinálnunk az előbbi online magazinokhoz. Ha igen, látogass el a teaser.hu és a thinker.hu weboldalakra, vagy kövesd őket a Hirstart.hu illetve a Google Hírek felületén.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását