2024. március 28. - Gedeon, Johanna

15 éves a Budapesti Cseh Sörfesztivál

100 féle cseh sört kóstolhatsz a Westend Tetőkerten.
2022. június 1. szerda 14:32 - HírExtra

A kisüzemi és kraft cseh sörfőzdék mellett, a nagyüzemiek is képviseltetik magukat június 8 és 12 között a város felett elterülő Westend Tetőkerten. Közel 30 kiállító, több mint 100 féle csapolt és üveges maláta és komlókülönlegességgel várja a látogatókat idén is, immár 15. alkalommal.

A cseh sörök mellett, cseh sörpárlatokkal, cseh rövidital különlegességekkel és a sörös gasztronómia tradicionális fogásaival várja a Serfőző csapata a látogatókat június 2. hétvégéjén a város felett, Magyarország legrégebb óta működő sörfesztiválján. A közismert nagy és kisüzemi sörmárkák mellett, mint a Krusovice, a Primátor, a Pilsner Urquell vagy a Holba mellett olyan, kevésbé ismert főleg kraft sörmárkákkal is találkozhattok a Westend Tetőkerten, mint a Permon, a Postřiľinské, a Dudák, a Clock, a Jeľek, a Kocour, a Matuąka, vagy a ®atecký. A szaftos cseh ételekről és sörkorcsolyákról pedig a Grill Király, SmoKing BBQ és a Láng Fánk csapata gondoskodik. 

A Serfőző csapat idén az Indoor Sörfesztiválokon megszokott sörvacsorával dobja fel a csütörtököt. Június 9-én 7 fogásos gourmet gasztró sörutazást szerveznek a Ferdinand étterem vezető séfjével, aki kifejezetten cseh sörökhöz készített cseh fogásokkal kápráztatja majd el az érdeklődőket. A sörvacsora előre megváltott jeggyel látogatható, amely az Eventim weboldalán érhető el.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását