2024. április 20. - Tivadar

A fogszabályozás úttörője: ismerd meg az Invisalign technológiát

A fogszabályozás 2022-ben már közel sem arról szól, hogy a fogakat „csak” sorba helyezzük, hanem figyelembe veszik az egyéni arcesztétikai szempontokat. Ennek köszönhetően fogaink nem csak a helyükre kerülnek, de mellette mosolyunk is pont olyan lehet, amilyen valóban illik hozzánk. Ehhez a sikerhez az Invisalign technológia pedig jelentősen hozzájárul.
2022. február 21. hétfő 16:35 - HírExtra

2022-ben még mindig sokan tartanak a fogszabályozástól, pedig már ma már a modern technikáknak köszönhetően minimális fájdalommal és esztétikai következményekkel járhat. Mindez persze függ, hogy milyen technológiát választunk. Cikkünkben megismerheted az Invisalign fogszabályozást, amelynek eredményei magáért beszélnek.

Mit kell tudni az Invisalign rendszerről?

Az Invisalign szinte láthatatlan és kivehető módszert kínál a fogsor kiegyenesítésére és álmaid mosolyának eléréshez.

Egyedül az Invisalign által használt sínek elég rugalmasak, hogy a le-felhelyezéstől, ne táguljanak ki, de elég erősek, hogy a szükséges erőt a fogakra kifejtsék. Ezért lehetséges, hogy más rendszerekkel ellentétben, már 7 naponta lehet a síneket cserélni és a fogak akár másfél éves kezelés alatt is tökéletesen követik a tervet.

Összefoglalva tehát három fontos dolog, amit tudnod kell a rendszerről:


1, Szinte láthatatlan: nem kell aggódnod a megjegyzések miatt, amiket fogszabályzódért kapnál, ugyanis az emberek nagy része észre sem fogja venni!

2, Kivehető: Különleges kialakításának köszönhetően elképesztő könnyen kivehető a készülék, így a fogtisztítás vagy az Invisalign eszköz tisztítása sokkal egyszerűbb és könnyebb.

3, Egyéni: Minden fogsorhoz egyéni módon készül el a fogszabályzó, ami kizárólag a Te fogsorodra lesz jó. Így biztos lehetsz benne, hogy minden megoldás tökéletes rád van szabva!

Budapesti hírek | Rozsdamentes acél kulacsok |

Különböző problémákra használható

A legtöbb láthatatlan fogszabályzó csak kisebb torlódásokat tud hatékonyan kezelni, azonban az Invisalign rendszer (ha iTero 3D szkenner megoldással együtt használják) a legtöbb problémára megoldást nyújt számunkra. Mint például:

- Jelentős fogtorlódása van

- Rések vannak a fogai között

- A felső fogai előre állnak

- Mély- vagy nyitottharapás

- Keresztharapás

Hol tudom igénybe venni az Invisalign fogszabályzó rendszert?

Érdemes ellátogatnod az Optimum weboldalára, ahol Dr. Mayer Csaba évtizedes tapasztalatával végez fogszabályozást Budapest központjában!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását