2024. április 19. - Emma

Elfogták a betörőt

Kecskeméten betörőt, Kiskunfélegyházán és Kiskunhalason jogosítvánnyal nem rendelkező sofőröket fogtak el az elmúlt 24 órában a rendőrök.
2022. február 8. kedd 12:12 - HírExtra

Tegnap a nyomozók és járőrök 9 személyt fogtak el és további 9 előállításról intézkedtek. Öten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság egyenruhásai gyorsított bírósági eljárás lefolytatásának céljából 10 óra 55 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 18 éves helyi lakost. A férfi Kiskunfélegyháza belterületén úgy vezetett egy autót, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel.

A kecskeméti rendőrök lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt – elfogatóparancs alapján – 14 óra 55 perckor őrizetbe vették R. Márkot. A 26 éves helyi férfi a gyanú szerint 2021. november 12-én az Alsószéktó tanya egyik udvarában található tároló ajtaját berúgta, és onnan egy ruhaszárítót lopott el. A férfi további lopással is gyanúsítható. A kecskeméti nyomozók kezdeményezik letartóztatását.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai 20 óra 55 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 23 éves helybélit. A férfi Kiskunhalas belterületén az általa vezetett gépjárművel úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel.

Az elmúlt 24 órában 2 könnyű sérüléssel járó, valamint 6 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Forrás: police.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását