2024. május 5. - Györgyi

Beleszeretett áldozatába a rabló

Romantikus érzelmei veszejtettek el egy rablót: beleszeretett áldozatába, ezért tudták elkapni. A 31 éves Bruno Perez ugyan fegyverrel kényszerítette a kassza tartalmának átadására a 21 éves Lucia Marcellót egy genovai postahivatalban, később azonban csak
2008. február 26. kedd 08:30 - Hírextra
.Így aztán - mint egy bűvész - másnap hatalmas bukéta virágra cserélte a maroklőfegyvert, és visszatért a tetthelyre, hogy bocsánatot és randevút kérjen a sértettjétől.

A nő azonban csak színleg fogadta a meggondolatlan ifjú udvarlását szívesen: derékig mosolygott, és szóval tartotta hódolóját, csípőtájt azonban megnyomta a néma rendőrségi riasztó gombját. A már-már reménykedő lovagot ezért a rend őrei szabadították meg a csokortól, amikor megbilincselték.

A hatóságok azonban olasz módra respektálják a romantikus érzelmeket: "úgy tűnik, semmi sem tarthatta vissza attól, hogy visszatérjen a lányhoz, pedig tudta, hogy milyen kockázatos" - nyilatkozott egy rendőri szóvivő az ügyről.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását