2024. március 29. - Auguszta

Orbán az EU-val szembe megy

A népszavazás egyszer már bevált, hiszen a bevándorlás ügyében Brüsszel szinte legyűrt bennünket, de a voksolással pozícióinkat megerősítettük - fogalmazott Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország című műsorában péntek reggel.
2021. december 3. péntek 10:03 - HírExtra

A miniszterelnök elmondta, az akkori népszavazásnak köszönhetően sem kötelező kvótát nem vezettek be, sem migránsbetelepítés nem történt azóta.
    
"Újra ezt kell tennünk gyerekeink jövője érdekében" - emelte ki.
    
Kiemelte: egyáltalán nem érdekli, mit mondanak Brüsszelben a gyermekvédelmi törvényről, s azt sem szeretné, ha a Velencei Bizottság beleszólna abba, a magyarok hogyan neveljék gyerekeiket.
    
"Saját eszünk után kell menni" - jelentette ki, hozzátéve: "őrület van Európában, egy hullám, ami nem tartja tiszteletben a szülőknek azt a jogát, hogy a gyerekük emberré nevelése, ideértve a szexuális nevelést, a szülők kizárólagos joga".
    
Orbán Viktor hangsúlyozta, hogy a kormány egyedül nem tudja megvédeni az érdekeit, csak "ha a magyarok újra felsorakoznak mögötte".

Jakab Péter kiakadt

A jobbik elnöke így reagált: "Ha nem hallom, nem hiszem el️! Orbán ma arról beszélt a rádióban, hogy az óvodások nálunk azért nem akarnak nemi átalakító műtétet, mert tiltja a törvény. És azért kell népszavazást tartani ebben a kérdésben, hogy megvédjük ezt a törvényt. Ezek szerint az óvodásoktól, akik úgy tűnik, Brüsszellel szövetkeztek, hogy átalakíthassák a nemüket. Kész. Ez az ember tényleg nem százas."

Majd hozzátette: "annyi mindentől meg kellene védeni a gyermekeinket, ami valóban veszélyezteti őket, legyen szó szegénységről, elvándorlásról, lakhatási válságról, vagy épp az oktatás szétveréséről. Nemi átalakító műtétről gyanítom korábban nem is hallottak. Most már igen, hisz Orbánnak köszönhetően a legapróbb faluba is eljutott a hír, hogy ilyen is van. És kb. senkit sem érdekel. A szegénység, a drágulás, a 27 százalékos áfa, a 480-as benzin, az elértéktelenedő forint annál inkább. Ezzel viszont Orbánnak úgy tűnik nincs dolga. Ezzel majd nekünk lesz jövőre. Úgy fogják hívni, hogy kormányzás." 

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását