2022. augusztus 19. - Huba

A jogállamiság feltétele a pénzek kifizetésének

Donáth Anna, a Momentum elnöke és EP-képviselője a Facebookon reagált arra, hogy az Európai Unió Bíróságának főtanácsnoka kimondta: jogszerű a jogállamisághoz kötni az EU-s pénzek elosztását.
2021. december 2. csütörtök 13:18 - HírExtra

„Kiderült, amire számítottunk: felesleges időhúzás volt minden perrel töltött perc. Itt az ideje, hogy az Európai Bizottság végre cselekedjen. Nincs több kifogás, nincs több mellébeszélés.” - írja posztjában a Momentum politikusa.

Donáth Anna kiemeli, hogy végre azokhoz iskolákra, kórházakra és munkahelyekre lehet költeni az uniós támogatások. „Semmi sem állhat annak az útjába, hogy az EU annak és arra adja a pénzeket, amire eredetileg szánták: oktatásra, kórházakra, az embereknek - nem pedig Orbán strómanjainak és családtagjainak. Az EU bíróságának főtanácsnoka is kimondta: jogszerű a jogállamisághoz kötni az EU-s pénzek elosztását, jogszerű betartatni a legalapvetőbb szabályokat minden tagállammal.”

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását