2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Új DiCaprio film jön

Leonardo DiCaprio játssza az MGM filmstúdió készülő filmjében Jim Jonest, az 1978-ban Jonestownban tömeges öngyilkosságot elkövető szekta vezérét.
2021. november 9. kedd 13:37 - HírExtra

A 46 éves Oscar-díjas színész a The Hollywood Reporter értesülése szerint már a szerződéséről tárgyal a stúdióval.
    
DiCaprio korábban is játszott valós személyeket, köztük J. Edgar Hoovert a J. Edgar című életrajzi filmben, a Kapj el, ha tudsz szélhámosát, Frank Abagnale Jr.-t , Howard Hughest Az aviátor című produkcióban vagy a korrupt tőzsdei kereskedőt, Jordan Belfortot A Wall Street farkasa című filmben.
    
Az öngyilkos szekta történetét feldolgozó film forgatókönyvét Scott Rosenberg (Venom) írja, aki executive producerként is közreműködik, de a producerek között lesz DiCaprio és Jennifer Davisson is a saját Appian Way produkciós cégén keresztül.
    
A Peoples Temple nevű vallási csoport vezetőjeként Jones volt a felelős a történelem egyik legnagyobb tömeges öngyilkosságáért. Ő szervezte meg az 1978. november 18-án 909 ember életét követelő öngyilkos akciót a guyanai Jonestownban. A történet számos könyvet, dokumentumfilmet és televíziós műsort ihletett, köztük a legutóbbi, amelyet a tragédia 40. évfordulóján mutattak be, a Truth and Lies: Jonestown, Paradise Lost című 2018-as dokumentumfilmet. A produkciót a Hulu streamingszolgáltató forgalmazza.
    
DiCaprio hamarosan Jennifer Lawrence oldalán látható a Ne nézz fel! című, Netflixnek készült sci-fi vígjátékban, amit Adam McKay rendezett. Közben már elkészült a Martin Scorsesével forgatott Killers of the Flower Moon című krimije is, amelyet az Apple+ mutat be.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását