2022. május 26. - Fülöp, Evelin

Pervesztés a kormánymédiában

Újabb pert nyert Gyöngyösi Márton és Z. Kárpát Dániel a róluk közölt fideszes hazugságok miatt - jelezte a Jobbik közleményében.
2021. november 5. péntek 09:10 - HírExtra

A Jobbik közleménye:

Még a 2018-as országgyűlési választási kampány utolsó napjaiban találta ki a Fidesz, hogy a Jobbik két politikusát, Gyöngyösi Mártont és Z. Kárpát Dánielt mindenképpen le kell járatni. Természetesen olyat, amivel alappal vádolni lehetne őket, akkor sem tudtak felhozni, ezért a jól bevált módszerhez folyamodtak: a lakájmédiájukkal minden alap nélküli hazugságot kezdtek terjeszteni róluk, mégpedig azt, hogy méregdrága ingatlanokban laknak, azonban ezeket nem tüntették fel a vagyonnyilatkozataikban, és szüleik, rokonaik nevére íratták azokat.

A két politikus emiatt több pert is indított kormánypárti propagandakiadványok ellen, most a Mediaworks kiadásában megjelenő Heves megyei pártlap online változata volt soron. Természetesen a Heol néven elérhető hazugsággyár sem tudott semmit bizonyítani a bírósági eljárásban, így a Fővárosi Ítélőtábla immáron jogerős ítéletben kötelezte őket sérelemdíj és perköltség megfizetésére.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását