2024. április 19. - Emma

Bőrönd, mint az üzleti öltözék kiegészítője

Az üzleti életben nem megy csodaszámba, ha valaki sokat utazik, ez azonban nem jelenti azt, hogy ezek az utazások kényelmesek: öltönyben is ugyanolyan nehéz cipelni a bőröndöt, mint lazább öltözékben. Itt azonban fontos, hogy megmaradjon az ember elegáns megjelenése, ami, valljuk be, cipekedés közben egyáltalán nem könnyű. Kivéve, ha úgy választasz bőröndöt, hogy ennek az alapvető kritériumnak is megfeleljen!
2021. október 25. hétfő 20:14 - HírExtra

Milyen bőröndöt célszerű vásárolni?

Ha eddig nem volt olyan bőröndöd, amit rendszeres utazásokhoz tudsz használni, vagy volt, csak nem igazán vagy vele elégedett, itt az ideje, hogy lecseréld egy olyanra, ami egyszerre praktikus és elegáns. És itt álljunk is meg egy pillanatra: egy bőrönd lehet elegáns? Nos, természetesen lehet, hiszen a tervezők a praktikum mellett arra is gondolnak, hogy sokszor komoly üzletemberek veszik igénybe ezeket a bőröndöket, ezért nagyon nem mindegy, hogy néznek ki.

Gyakori utazások esetén a jó kihasználhatóság legalább annyira fontos, mint a tartósság és a küllem. Éppen ezért, ha tudod, hogy sűrűn kell majd repülőre szállnod, érdemes a bőröndvásárlást alaposan megfontolnod, és minden lehetséges szempontot figyelembe venned.

Mutatjuk, mire figyelj:

Strapabíróság: ez főleg akkor fontos, ha sokat repülsz, nem csak az autód csomagtartójába dobod be a bőröndöt. A feladott poggyásznak ugyanis bírnia kell a kiképzést a csomagtérben, nem mindig bánnak velük kesztyűs kézzel. Jó, ha keményfedeles bőröndöt választasz, ez jobban megvédi a tartalmát, mint a puha – csak figyelj, hogy a fedele minőségi anyagból legyen, mert egy silány műanyaggal nem sokra mész, könnyen törik!

Zárhatóság: szintén akkor fontos, ha gyakran kell feladnod a poggyászodat, hiszen nem utolsó szempont, hogy illetéktelenek ne jussanak hozzá a tartalmához. Sokféle bőrönd kapható, ami számkóddal zárható, így biztonságban tudhatod a holmijaidat akkor is, amikor nincs közvetlenül nálad a táska.

Méret: egyszerűnek tűnhet, hogy minél nagyobb, annál jobb, de gondold végig, akarsz-e egy indokolatlanul méretes bőrönddel verekedni az utazásaid során. Ráadásul nem is kifejezetten elegáns egy ormótlan utazótáska. Inkább nézd meg, jellemzően milyen hosszú utazásaid vannak, és ehhez mennyi holmi kell, és ehhez válassz bőröndöt. Ha kell a nagy, hát kell, de amennyiben nem muszáj, jobban jársz egy kisebbel.

A külső jegyek: és igen, a küllem is fontos, pláne egy üzletembernek. Az öltöny mellé nem kimondottan mutat jól egy harsány színű, mintás bőrönd, ezt nyilvánvalóan Te is látod. ne hidd, hogy az ilyen részletek nem számítanak: nagyon is fontos, hiszen nagyban hozzájárul az összképhez. Válassz semleges színű, letisztult, lehetőleg minta nélküli, minél egyszerűbb és minél jobb minőségű bőröndöt. Ezzel biztos, hogy nem tudsz mellényúlni!

Ne feledd, hogy a rólad alkotott képhez olyan apróságok is hozzájárulnak, mint például, hogy mik vannak nálad. Felöltözhetsz elegánsan, ha a bőröndöd, a kézitáskád, az esernyőd, vagy bármilyen egyéb kiegészítőd nem passzol, az egész megjelenésedet komolytalanná teszi. Mindenképpen fordíts figyelmet az ilyen részletekre!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását