2024. március 29. - Auguszta

Hogyan készülnek az egyedi fényképes bögrék?

Egy fényképes bögre akkor a legjobb ajándék, ha igazán személyre szóló. De vajon, hogyan lehetséges ez? Ahhoz, hogy a lehető legszebb végeredményt foghassunk a kezünkbe, érdemes egyedi bögre webshopból beszerezni a terméket. Hogyan készülnek ezek a darabok? Ebből a cikkből minden kiderül!
2021. május 26. szerda 15:48 - HírExtra

Egyedi fényképes bögre készítés

Maga a folyamat rendkívül egyszerű. A képet egy speciális papírra nyomtatják rá, egy ehhez készült tintával. Ezt ráragasztják az erre a célra megrendelt bögrére, majd néhány percre a présbe teszik és tulajdonképpen ennyi az egész folyamat. Ha megfelelő festéket alkalmaznak hozzá, akkor tulajdonképpen mosogatógépben és mikróban is használhatóvá válik. Biztonsággal tartja a színét, nem kopik, nem is fakul, bár egyértelműen nem a végtelenségig. 

Mekkora méretet használhatunk?

Először is nézzük meg, hogy mekkora a maximálisan felhasználható képméret. A magasságot a bögre adja meg, amelyből kétféle létezik. A teljesen nyomtatható változatok esetében létezik 90 mm-es, míg a nem teljesen nyomtatható verzió 85 mm-es nagyságú. A szélesség tekintetében azonban már más a helyzet. A többség általában A4-es nyomtatót használ erre a célra, bár sok esetben szükség lehet A3-as eszközre is. Mivel ez álló tájolásban nyomtatja a képet, a maximális szélesség 210 mm lesz. Persze kérdéses, hogy a nyomtató képes-e kerettel együtt nyomtatni. Ha tud, akkor maradhat a 210 mm, amennyiben nem, akkor pár milliméterrel kisebbet tudunk csak felhasználni. 

Hogyan válasszunk vállalkozást?

A legjobb, ha szétnézünk a kínálatban. Először gondoljuk át, hogy mire is van szükségünk pontosan. Ezt követően vizsgáljuk meg a választékot. Különleges bögrére van szükségünk? Esetleg ajándékba szeretnénk adni? Kávésbögrét készíttetnénk, esetleg fél literes teás változatot szereznénk be? Ezeket mindenképpen gondoljuk át, mielőtt döntésre jutnánk. 

Egyedi bögre webshop

Természetesen manapság már számos egyedi bögre webshop is rendelkezésünkre áll. Első körben döntsük el, hogy milyen fotót is szeretnénk a termékre, esetleg gondolkodhatunk grafikában, illetve rajzban is egyaránt. Amennyiben képre vágyunk, akkor fehér alapú bögre lesz a legjobb választás. Az üvegen nem mutat túl esztétikusan egy fotó. Ha üveg bögrét szeretnénk, akkor inkább feliratokban és grafikákban, esetleg rajzokban gondolkodjunk. Ezek lehetnek feketék, de akár színesek is, szerencsére ezzel kapcsolatban nem lehetnek gondok egy igényes webáruházban. 

A kiválasztott képet mindenképpen juttassuk el JPEG és PNG formátumban is, így a szakember számára is könnyebb lesz vele a munka. Amennyiben nem vagyunk biztosak a választásunkban, nyugodtan kérjük ki a webshop véleményét, hiszen ők jóval jártasabbak ebben a témában. 

Összegezve

Kevesen vannak tisztában az egyedi bögre készítés folyamatával. Pedig maga a művelet nem egy nagy ördöngösség. A termékekhez csak fotóra van szükség, amelyet a kiválasztott egyedi bögre webshop számára kétféle formátumban is elküldünk. Ezt követően pedig csak várnunk kell a kész termékre. Hát nem nagyszerű?

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását