2022. július 2. - Ottó

Lebukott a kábszerterjesztő

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozói zsályát és kristály fantázianevű új pszichoaktív anyagot találtak egy helyi lakos otthonában megtartott kutatás során.
2021. február 16. kedd 15:46 - HírExtra

A kiskunhalasi rendőrök 2021. február 15-én délután kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy 51 éves helybélit. A férfi lakására a járőrök állampolgári bejelentés alapján mentek ki, ahol őt éppen tetten érték, amint két személynek alufóliába csomagolt, fehér por állagú anyagot értékesít.

A férfi lakásán tartott kutatás során összesen bruttó 24,43 gramm új pszichoaktív anyagot – ismertebb nevén kristályt –, valamint bruttó 114,22 gramm zsályát foglaltak le. Találtak nála továbbá digitális mérleget, alufólia-pakkokat, és egyéb, a kábítószer csomagolásához használható tárgyakat.

A helyi lakost a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Forrás: police.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását