2021. október 17. - Hedvig

14 éves lányt támadott meg - elfogták

A 61 éves férfi egy vasútállomás mellett ragadta meg a fiatal sértettet és megpróbálta berángatni egy mosdóba. A debreceni rendőrök a hajdúhadházi kollégáikkal együtt fogták el a gyanúsítottat.
2021. február 4. csütörtök 14:30 - HírExtra

A rendőrségre 2021. február 3-án 13 óra körül tett bejelentést egy általános iskola igazgatója arról, hogy egyik tanulójukat megtámadták Debrecenben a csapókerti vasútállomáson. A 14 éves lány elmondása alapján egy idősebb férfi megragadta a karját a peronon, és be akarta rángatni őt egy mosdóba. A fiatal ekkor megharapta támadója kezét és így ki tudott szabadulni a szorításából, majd futásnak eredt. Az iskolájába visszaérve azonnal elmesélte a történteket a tanárainak.

A rendőrök nagy erőkkel a támadó keresésébe kezdtek és a gyors adatgyűjtésnek köszönhetően megtudták, hogy a férfi egy Hajdúhadház irányába tartó vonatra szállt fel. A debreceni egyenruhások azonnal értesítették hajdúhadházi kollégáikat, akik így már a feltételezett elkövetőt az állomáson várták, ahol elfogták, majd onnan előállították a főkapitányságra.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályán az őrizetbe vett 61 éves férfi ellen, 18. életévét be nem töltött személy sérelmére, aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a rendőrök kezdeményezték letartóztatását.

 


 

Forrás: police.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását